HomeTechnologieHoe verwijder je een app?

Hoe verwijder je een app?

App verwijderen kan een tijdrovend proces zijn. Afhankelijk van de app en de browser die u gebruikt, kan het voorkomen dat er verschillende opties beschikbaar zijn om een app te verwijderen. Hieronder staan een aantal tips die je kunt gebruiken om snel en effectief een app te verwijderen.

De standaard apps

Via de app store kan je steeds meer apps downloaden.

De zoekfunctie: Via het zoekvenster kan je naar een app op basis van categorie, titel, wereldwijde première of recente updates. Het zoekvenster is ook toegespitst op bestaande apps en voorziet ervan dat ze op de laatste pagina worden weergegeven. Zo vind je snel wat je zoekt.

De blokkeren functie: Als je een app wilt blokkeren dan kun je dit doen door hem in het optiemenu te selecteren en aan te slaan tot “Blokkeren”. Verder kun je er ook voor kiezen om alle apps die in de looptijd van het blockverbod horen, automatisch te blokkeren. Wanneer je een app uitschakelt dan wordt hij verwijderd van het systeem zodra hij voltooid is.

Een app op een Samsung Smart TV verwijderen

Als uw Samsung Smart TV met Android of iOS besturingssysteem is aangesloten, kunt u apps verwijderen door ze in de app-menu van het toestel te gebruiken. Als u een Android-app of iApp op uw Smart TV hebt geïnstalleerd, moet u deze ook in de app-menu van uw toestel verwijderen. Voor iOS-apps is dit niet nodig: deze worden automatisch weggehaald als je het toestel sluit.

  1. Ga naar de app-menu van het toestel en klik op “Apps“. Hier vindt u alle apps die op dat moment op het toestel zijn geactiveerd.
  2. Klik op de specifieke app waarvan u wilt dat hij of zij wordt weggemaakt. Het scherm verschijnt nu met informatie over wat er met die app gebeurt als u hem of haar wegmaakt (of laat blijven staan).
  3. Kies “Weggaan” of “Laat blijven staan” voor wat u ermee wil doen.

Apps verwijderen op Samsung Smart TV’s met firmware uit 2017

Als je Samsung Smart TV’s met firmware uit 2017 hebt, dan kun je apps niet meer verwijderen. Hieronder staan de manieren waarop je apps kunt verwijderen op Samsung Smart TVs met firmware uit 2017:

1. Via de appstore: Alle apps die via de appstore beschikbaar zijn, kun je in één keer verwijderen. Als er een app het laatste is dat je wilt verwijderen, dan moet je dit doen voordat deze wordt gesynchroniseerd. Je kan ook alle apps die je hebt geïnstalleerd op je smart tv loskoppelen door ze in de App-beheerder opnieuw te downloaden of via het Internet te vinden en te installeren. Aanvullende informatie over het verwijderen van apps vind je hier: http://support.samsung.com/hc/en-us/articles-detail?id=2204281.

2. Via het systeeminstellingenpaneel: Het systeeminstellingenpaneel bevat een aantal opties om apps te verbannen of hun privégegevens af te lezen.

Apps verwijderen van Smart TV Samsung 2016 en eerder

Wanneer je een app op je Samsung Smart TV van 2016 of eerder wilt verwijderen, dan moet je de app gewoon afschaffen. Daarna kan je hem of haar niet meer vinden in het menu van de Smart TV. Je kan ook alle apps op je Samsung Smart TV met één druk op de knop “Apps” verwijderen.

Apps die eerder op Smart TV zijn geïnstalleerd, verwijderen uit Samsung Apps

Het is mogelijk om Apps in Samsung Apps te verwijderen door ze aan te passen aan de investeringsvraag van mobiele apparaten. Om apps te verwijderen moet je:

  1. App in de App Gallery bekijken
  2. Een app opslaan in een bestand met het opslaansysteem van Samsung
  3. App opslaan in de Cloud (SAMSUNG CLOUD) Wanneer je een app wilt verwijderen, sla dan het bestand met de app weg of kopieer het naar een andere computer en plak het opnieuw in de App Gallery.

Video: How to Uninstall Apps Samsung Smart TV

Elmo
Elmohttps://www.ptindustrieelmanagement.nl/
Hallo, ik ben Elmo van ptindustrieelmanagement.nl. Als technologie-enthousiasteling, social media expert en fervent reiziger ben ik altijd op zoek naar de nieuwste trends en innovaties. Mijn passie ligt in het verkennen van de sociale impact en culturele ontdekkingen die voortkomen uit deze ontwikkelingen. Volg mijn blog voor een verfrissend perspectief op de kruising van technologie, social media, reizen en de wereld van morgen.

Reviews

Gerelateerde berichten