HomeTechnologieTelefoonHoe Waze toe te voegen aan CarPlay en de navigatie-app in te...

Hoe Waze toe te voegen aan CarPlay en de navigatie-app in te stellen als uw standaard voor het rijden

Waze is een populaire navigatie-app die gebruikers in real time laat weten over verkeersproblemen, wegwerkzaamheden en politiecontroles. Het is ook een van de weinige apps die CarPlay ondersteunt. In dit artikel leert u hoe u Waze kunt toevoegen aan CarPlay, zodat u de app kunt gebruiken tijdens het rijden.

Hoe Waze toe te voegen aan je CarPlay startscherm

Om Waze toe te voegen aan uw CarPlay startscherm, moet u de app openen en tikken op het pictogram Instellingen in de rechterbovenhoek van het scherm. Vervolgens selecteert u ‘Algemeen‘ en scrollt u naar beneden naar ‘Startpagina‘. Ten slotte kiest u ‘Waze-logo‘ onder ‘Selecteer een app‘.”

Hoe gebruik je Waze in CarPlay

Wanneer u in een Apple CarPlay-gestuurde auto rijdt, kunt u de Waze-app gebruiken om realtime weginformatie te krijgen, zoals files en ongelukken. Hier is hoe je de Waze-app toevoegt aan Carplay en ervoor zorgt dat het je standaardnavigatie-app is:

  1. Open de instellingen-app op je iPhone.
  2. Druk op “Cellular“.
  3. Zorg ervoor dat de schakelaar naast “Waze” aanstaat.
  4. Start Waze op je iPhone.
  5. Druk op het menu in de bovenste linkerhoek van het scherm (drie streepjes).
  6. Selecteer “Settings“.
  7. Selecteer “Navigation“.
  8. Zet de schakelaar naast “Automatically switch to Navigation” aan of selecteer dit optioneel als u dit alleen wilt doen wanneer u autorijdt of met de handsfree optie van Siri spreekt..

Wat kan ik doen met Waze?

Waze is een gratis navigatie-app die realtime informatie over verkeersomstandigheden, files en ongelukken doorgeeft aan gebruikers. Waze werkt door middel van GPS-tracking en crowdsource-inzendingen van haar gebruikers. Door deze informatie te delen, kunnen automobilisten elkaar helpen om tijd en geld te besparen door sneller routes te vinden die verkeer vermijden.

Waze kan ook worden gebruikt om directe routebeschrijvingen naar contactpersonen in uw telefoonagenda te sturen. Andere handige functies van Waze zijn een parkeermeter reminder, tankstation locator en meldingen wanneer u in de buurt bent van een flitscamera.

Om Waze te kunnen gebruiken op uw CarPlay stereosysteem, moet u de app downloaden op uw iPhone of iPad. Nadat je de app hebt geopend, moet je ervoor zorgen dat je bent aangemeld bij je account of maak eerst een account aan.

Wat kan Waze niet?

Waze heeft een aantal geweldige functies, maar er zijn ook een aantal dingen die het niet kan. Ten eerste kan Waze geen rekening houden met alle wegopstoppingen. Soms kunnen er files zijn op routes waarvan Waze denkt dat ze vrij zijn. Daarnaast is de app niet perfect in het vastleggen van alle verkeersregels. Soms geeft de app aan dat u harder kunt rijden dan toegestaan of dat u een bepaalde route moet nemen die niet logisch is.

Video: Hands on with Waze in Apple CarPlay!

Elmo
Elmohttps://www.ptindustrieelmanagement.nl/
Hallo, ik ben Elmo van ptindustrieelmanagement.nl. Als technologie-enthousiasteling, social media expert en fervent reiziger ben ik altijd op zoek naar de nieuwste trends en innovaties. Mijn passie ligt in het verkennen van de sociale impact en culturele ontdekkingen die voortkomen uit deze ontwikkelingen. Volg mijn blog voor een verfrissend perspectief op de kruising van technologie, social media, reizen en de wereld van morgen.

Reviews

Gerelateerde berichten