HomeFilms en seriesHoe zeg je gemakkelijk je Discovery+ account op?

Hoe zeg je gemakkelijk je Discovery+ account op?

Discovery+ is een streamingdienst waar je verschillende documentaires en realityprogramma’s kunt bekijken. De dienst biedt ook een gratis proefperiode van 7 dagen, waarna je ervoor moet betalen om de dienst te blijven gebruiken. Als je besluit dat Discovery+ niet voor jou is, kun je gemakkelijk je account opzeggen door onze stapsgewijze handleiding te volgen.

Vanaf wanneer kan je je Discovery+ abonnement opzeggen?

De meeste abonnementen kunnen maandelijks worden opgezegd, met een opzegtermijn van minimaal 30 dagen. Sommige aanbieders, zoals bijvoorbeeld Netflix, hebben echter een kortere of langere opzegtermijn. Het is dus belangrijk om de voorwaarden van je abonnement goed te lezen voordat je het aangaat.

Wat voor soorten abonnementen hebben ze bij Discovery+?

Discovery+ heeft verschillende soorten abonnementen, waaronder een maandelijks abonnement en een jaarlijks abonnement. Het maandelijkse abonnement kost €5,99 per maand en het jaarlijkse abonnement kost €59,99 per jaar. Beide abonnementen geven toegang tot het Discovery+-kanaal en de on-demand-content die daarop beschikbaar is.

Zo zeg je je abonnement stap voor stap op

Als je besluit om je Discovery+ account op te zeggen, kan dat gemakkelijk en snel via de website of app. Volg deze stappen om je abonnement op Discovery+ op te zeggen:

– Log in op de website of open de app en ga naar ‘Mijn account
– Klik onder ‘Abonnementsvoorkeuren‘ op ‘Abonnement beëindigen
– Bevestig door ‘Ja, abonnement beëindigen‘ te klikken
– Je abonnement wordt dan direct stopgezet en je account wordt gedeactiveerd

Wil je liever je Discovery+ account helemaal verwijderen?

Dat kan gemakkelijk. Als je ervoor kiest om je account op te zeggen, dan wordt al je persoonlijke gegevens verwijderd. Dit betekent dat er geen enkele manier is waarop ze jou nog kunnen helpen of contact met je kunnen opnemen.

Video: How to cancel your subscription on Discovery+

Elmo
Elmohttps://www.ptindustrieelmanagement.nl/
Hallo, ik ben Elmo van ptindustrieelmanagement.nl. Als technologie-enthousiasteling, social media expert en fervent reiziger ben ik altijd op zoek naar de nieuwste trends en innovaties. Mijn passie ligt in het verkennen van de sociale impact en culturele ontdekkingen die voortkomen uit deze ontwikkelingen. Volg mijn blog voor een verfrissend perspectief op de kruising van technologie, social media, reizen en de wereld van morgen.

Reviews

Gerelateerde berichten