HomeEntertainmentSocial MediaWhatsApp gebruiken zonder telefoonnummer

WhatsApp gebruiken zonder telefoonnummer

WhatsApp is een van de populairste chat-apps ter wereld. Meer dan 1,5 miljard mensen gebruiken WhatsApp dagelijks om met vrienden, familie en collega’s te communiceren. En hoewel je normaal gesproken een telefoonnummer nodig hebt om WhatsApp te kunnen gebruiken, is er een trucje waarmee je WhatsApp ook zonder telefoonnummer kunt gebruiken.

Waarom zou je dit doen?

Als je WhatsApp gebruikt zonder je telefoonnummer, kan je anoniem blijven. Dit heeft voordelen als je bijvoorbeeld een groep chat wilt aanmaken waar iedereen anoniem kan zijn. Als je niet wilt dat mensen weten wie je bent of wat je telefoonnummer is, is dit een goede optie.

Hoe doe je dit?

Als je WhatsApp wilt gebruiken zonder je telefoonnummer te gebruiken, kun je een truc gebruiken om een ​​virtueel nummer te maken. Je hebt een app nodig die een virtueel nummer kan genereren, zoals Nextplus of TextPlus.

Download en open de app en volg de aanwijzingen om een ​​account aan te maken met je e-mailadres. Vervolgens kun je een gratis nummer kiezen uit de lijst met beschikbare opties in de app. Nu kun je dit nummer gebruiken om je WhatsApp-account mee aan te maken.

Volg deze stappen om anoniem te kunnen Whatsappen

Volg deze stappen om anoniem te kunnen Whatsappen:

1. Ga naar de Google Play Store of de App Store en download een VPN-app. Er zijn veel verschillende apps beschikbaar, dus kies degene die het beste bij je past.

2. Open de VPN-app en connecteer met een server in een land waar WhatsApp nog niet is geïnstalleerd. Dit is nodig omdat WhatsApp automatisch controleert of je telefoonnummer al is geregistreerd voordat je verder kunt gaan met de volgende stap.

3. Ga naar de officiële website van WhatsApp en download de app voor je besturingssysteem (Android of iOS). Als je een Android-toestel hebt, moet je ook de APK-bestand installeren op je toestel.

4. Start WhatsApp op en registreer je met een valse naam, foto en telefoonnummer. Gebruik een online service zoals Fakenumber om een ​​valide telefoonnummer te genereren.

Dit trucje schijnt ook te werken

Volgens sommige bronnen is het mogelijk om WhatsApp te gebruiken zonder telefoonnummer. Hiervoor moet je een SIM-kaart met internet aanschaffen en deze in je telefoon doen. Vervolgens moet je naar WhatsApp Web gaan en een account aanmaken met je nieuwe SIM-kaart. Nadat je dit hebt gedaan, kun je WhatsApp gebruiken zonder telefoonnummer.

Video: How to Use WhatsApp without Phone Number?

Elmo
Elmohttps://www.ptindustrieelmanagement.nl/
Hallo, ik ben Elmo van ptindustrieelmanagement.nl. Als technologie-enthousiasteling, social media expert en fervent reiziger ben ik altijd op zoek naar de nieuwste trends en innovaties. Mijn passie ligt in het verkennen van de sociale impact en culturele ontdekkingen die voortkomen uit deze ontwikkelingen. Volg mijn blog voor een verfrissend perspectief op de kruising van technologie, social media, reizen en de wereld van morgen.

Reviews

Gerelateerde berichten