HomeIoTChromecastIndi 500 live kijken

Indi 500 live kijken

Durf je te dromen? Zo ja, dan kun je overwegen de Indy 500 dit jaar online te volgen. Hoewel traditionele televisie-uitzendingen van de Indy 500 nog steeds een populaire optie zijn voor veel mensen, zijn er nu een aantal manieren om de race te bekijken zonder dat je daadwerkelijk in Indianapolis bent.

Indianapolis 500: wat is het?

Sinds de Indy 500 in 1911 wordt gereden, is de race een must-see in Indianapolis. Deze internationale wedstrijd staat bekend als ‘de Grand Prix van Amerika’ en is één van de grootste sportschappen ter wereld.

Overal vandaan de Indy 500 live kijken

Je kan overal ter wereld naar de Indy 500 live kijken door te gaan naar www.livestream.com en daarin te loggen met je account, of door een gratis account aan te maken. Bovendien is er ook nog www.ustream.tv beschikbaar om verschillende series live te volgen, waaronder de Indy 500. Op beide sites kun je gelijk beginnen met het volgen van de race, of je wilt starten metaforisch vanaf elke ronde van vandaag!

Zo kijk je de Indy 500 live met een VPN

Het is inderdaad mogelijk om de Indy 500 live online te kijken via een VPN. Dit betekent dat je verbinding maakt met een server buiten Amerika, waarna je alle beelden die worden gekeken op de officiële website kan bekijken. Zo’n VPN houdt je privacy inzake internetgebruik zo veilig mogelijk en is vrij goedkoop te maken. Je kunt er ook voor kiezen om geen VPN aan te maken, dan zul je slechts gebruikmaken van het Amerikaanse netwerk. Mocht je toch behoefte hebben aan het beschermen van je privacy, dan adviseren wij jou om een VPN aan te maken en hiermee de Indy 500 live online te bekijken.

Indianapolis 500 live volgen

Op het internet kan je de Indy 500 live vanaf verschillende plekken in het wereldgebied volgen. Zo kun je bijvoorbeeld naar Amerikaanse of internationale tv-zenders kijken. Je kan ook een live stream houden op je laptop, tablet of smartphone door apps te downloaden zoals Indy 500 Live Tracker (Apple App Store) of INDYCAR Official App (Android Market). In ieder geval is er voldoende keuze om de Indy 500 live te bekijken!

Video: 102nd Running of the Indianapolis 500

102nd Running of the Indianapolis 500

Reviews

Gerelateerde berichten