HomeTechnologieTelefoonInstalleer en activeer de ING App

Installeer en activeer de ING App

Welkom bij onze handleiding over het installeren en activeren van de ING App! Met deze handige app heb je altijd toegang tot jouw bankzaken, waar je ook bent. Of je nu snel even wilt checken of er genoeg geld op je rekening staat of een betaalverzoek wilt sturen naar vrienden, met de ING App is het allemaal mogelijk. In dit artikel laten we zien hoe je de app downloadt, activeert en optimaal gebruikt voor snel Mobile Bankieren. Lees dus snel verder!

Eerst de app downloaden, dan activeren

De eerste stap om de ING App te gebruiken is het downloaden van de app. Je kunt dit doen via de App Store of Google Play, afhankelijk van welk besturingssysteem jouw telefoon heeft. Zodra je de app hebt gedownload en geïnstalleerd, kun je deze openen om aan de slag te gaan.

Voordat je gebruik kunt maken van alle functies in de app, moet je deze eerst activeren met jouw identificatiecode (ID). Dit kan op verschillende manieren worden gedaan, bijvoorbeeld door middel van een brief die naar jou is gestuurd of via internetbankieren.

Om via internetbankieren te activeren heb je een QR-code nodig die wordt weergegeven in het scherm naast “Mobiel Bankieren“. Scan deze code met jouw smartphonecamera en volg vervolgens de instructies op het scherm om verder te gaan met het installatieproces.

Als alternatief kun je ook bellen naar ING klantenservice om telefonisch hulp te krijgen bij het activeringsproces. Eenmaal geactiveerd heb jij toegang tot Mobile Bankieren waarin jij allerlei zaken zoals betalingsoverzichten en betaalopdrachten rechtstreeks op uw mobiel kan beheren.

Activeren van de app doe je met je ID

Je hebt twee opties om in te loggen: ofwel gebruik je jouw gebruikersnaam en wachtwoord voor Mijn ING, ofwel gebruik je een QR-code om direct toegang te krijgen tot Mobile Bankieren. Als jij kiest voor het tweede alternatief, zal er gevraagd worden naar jouw identiteitsbewijs (ID). Naast deze informatie heb je ook nog eens jouw mobiele telefoon nodig die gekoppeld is aan jouw bankrekening.

Het doel hiervan is om ervoor te zorgen dat jij als klant veilig en betrouwbaar toegang hebt tot alle functies binnen de ING App. Zodra alles correct wordt ingevoerd, ben jij klaar om alles uit deze handige tool te halen! Denk bijvoorbeeld aan het gemakkelijk overboeken van geld tussen rekeningen of snelle iDEAL-betalingen.

Kortom, het activeringsproces van de ING App vereist wat extra stappen zoals het invoeren van persoonlijke gegevens en ID-verificatie via een QR-code. Maar zodra al deze stappen doorlopen zijn, heb jij onmiddellijk toegang tot Mobile Bankieren op zakformaat!

Snel Mobile Bankieren

Met de ING App kun je nu snel en gemakkelijk Mobile Bankieren waar en wanneer je maar wilt. Door het downloaden en activeren van de app heb je altijd toegang tot jouw bankzaken via je smartphone. Of het nu gaat om het checken van je saldo, het overmaken van geld of het bekijken van transacties, alles is binnen handbereik met de ING App.

Dus waar wacht je nog op? Download vandaag nog de ING App en begin te genieten van alle voordelen die mobiel bankieren te bieden heeft!

Video: Activeren App met je identiteitsbewijs met NFC-chip | Digitaal bankieren: Hoe werkt het? | ING

Elmo
Elmohttps://www.ptindustrieelmanagement.nl/
Hallo, ik ben Elmo van ptindustrieelmanagement.nl. Als technologie-enthousiasteling, social media expert en fervent reiziger ben ik altijd op zoek naar de nieuwste trends en innovaties. Mijn passie ligt in het verkennen van de sociale impact en culturele ontdekkingen die voortkomen uit deze ontwikkelingen. Volg mijn blog voor een verfrissend perspectief op de kruising van technologie, social media, reizen en de wereld van morgen.

Reviews

Gerelateerde berichten