HomeTechnologieComputerPDF-viewer in Google Chrome uitschakelen

PDF-viewer in Google Chrome uitschakelen

PDF-bestanden zijn een van de meest populaire documenttypes die er zijn. Ze zijn eenvoudig te maken, kunnen worden geopend op bijna elk apparaat en vereisen geen speciale software of font-instellingen. Helaas is de PDF-viewer die ingebouwd is in Google Chrome niet perfect. In dit artikel lees je hoe je de ingebouwde PDF-viewer in Google Chrome uit kunt schakelen.

De PDF-viewer van Chrome in- en uitschakelen

Wanneer u PDF’s wilt openen in een externe viewer zoals Adobe Reader in plaats van de ingebouwde PDF-viewer van Google Chrome, kunt u deze instelling aanpassen.

Redenen om de PDF-viewer van Chrome in te schakelen

Wanneer u een PDF-bestand wilt openen in Google Chrome, wordt standaard de ingebouwde PDF-viewer gebruikt. Sommige gebruikers vinden echter dat deze viewer niet optimaal werkt en voelen zich daarom genoodzaakt om een ​​ander programma te gebruiken. Hieronder staan ​​een aantal redenen waarom je de ingebouwde PDF-viewer van Chrome wel of juist niet zou moeten inschakelen.

Als u regelmatig met PDF-bestanden werkt, is het inschakelen van de ingebouwde PDF-viewer van Chrome eigenlijk een no-brainer. De viewer werkt sneller dan veel andere programma’s en maakt het gemakkelijker om door documenten te navigeren. Daarnaast biedt de viewer ook handige functies zoals het toevoegen van aantekeningen en het afdrukken van documenten.

Redenen om de PDF-viewer van Chrome uit te schakelen

Er zijn een aantal goede redenen om de ingebouwde PDF-viewer van Google Chrome uit te schakelen en een externe viewer te gebruiken.

De belangrijkste reden is dat de PDF-viewer van Chrome niet zo goed werkt als veel andere externe viewers. Het kan moeilijk zijn om PDF-bestanden te openen en weergeven in Chrome, vooral als je bestanden hebt met veel pagina’s of complexe grafische elementen.

Externe PDF-viewers bieden ook vaak meer opties dan de ingebouwde viewer, zoals het toevoegen van aantekeningen of het afdrukken van documenten. Als je regelmatig met PDF-bestanden werkt, kan een externe viewer dus handig zijn.

Video: How to Enable and Disable the Chrome PDF Viewer (2022)

Elmo
Elmohttps://www.ptindustrieelmanagement.nl/
Hallo, ik ben Elmo van ptindustrieelmanagement.nl. Als technologie-enthousiasteling, social media expert en fervent reiziger ben ik altijd op zoek naar de nieuwste trends en innovaties. Mijn passie ligt in het verkennen van de sociale impact en culturele ontdekkingen die voortkomen uit deze ontwikkelingen. Volg mijn blog voor een verfrissend perspectief op de kruising van technologie, social media, reizen en de wereld van morgen.

Reviews

Gerelateerde berichten