HomeCloudVerwijderenJe PlayStation-account verwijderen: voor PS4 en PS5

Je PlayStation-account verwijderen: voor PS4 en PS5

Weg met die oude PS-account! Of het nu is omdat je een nieuw account wilt aanmaken, of gewoonweg afscheid neemt van je console – het verwijderen van je PlayStation-account kan vele voordelen bieden. En we hebben goed nieuws: het proces is gemakkelijk en snel te volgen. In deze blogpost leggen we stap voor stap uit hoe je jouw account kunt verwijderen op zowel de PS4 als de gloednieuwe PS5. Dus lees verder en ontdek alle tips en tricks om afscheid te nemen van jouw oude account.

Verlies je games niet: maak een back-up

Verlies je games niet: maak een back-up. Als je een PS-account wilt verwijderen, moet je eerst een back-up maken van al je gegevens, zoals je games en savedata. Anders riskeer je deze data te verliezen. Dit kan op verschillende manieren, afhankelijk van welk apparaat je gebruikt.

PlayStation-gegevens opslaan op externe harde schijf of USB

Om gegevens vanaf je PS4 of PS5 op te slaan, ga je naar Instellingen > Algemeen > Opslaginstellingen. Hier vind je de opties voor het opslaan van data op een externe harde schijf of USB-stick. Zorg ervoor dat de externe opslagmedia aangesloten is voordat je deze optie selecteert. Nadat je dit hebt gedaan, wordt er automatisch een back-up gemaakt van alle gegevens die zijn opgeslagen op de interne harde schijf van de console.

Back-up in de cloud met een PlayStation Plus-account

Als je een PlayStation Plus-account hebt, kun je automatisch een back-up maken van je opslaggegevens in de cloud. Dit is handig als je gegevens kwijtraakt of als je ze wilt overzetten naar een andere console.

Hoe delete ik mijn PlayStation Network-account?

In dit artikel leer je hoe je jouw PlayStation Network-account kunt verwijderen. Dit is handig als je bijvoorbeeld wilt stoppen met gamen op je PlayStation of als je een andere account wilt aanmaken. Als je jouw account verwijdert, verlies je ook toegang tot alle content die je hebt gekocht met dat account, zoals games, films en tv-programma’s. Je zult dus eerst alle content moeten downloaden en/of back-uppen voordat je jouw account kunt verwijderen.

PlayStation-gebruikers verwijderen van een (andere) gameconsole

Als je een andere gameconsole wilt gebruiken, moet je je PlayStation-account verwijderen. Dit kan door de volgende stappen te volgen:

  1. Ga naar ‘Instellingen‘ en selecteer ‘Accountbeheer‘.
  2. Selecteer ‘Accountverwijdering‘ en bevestig dat je je account wilt verwijderen.

Video: How To Delete PS4 Accounts

Elmo
Elmohttps://www.ptindustrieelmanagement.nl/
Hallo, ik ben Elmo van ptindustrieelmanagement.nl. Als technologie-enthousiasteling, social media expert en fervent reiziger ben ik altijd op zoek naar de nieuwste trends en innovaties. Mijn passie ligt in het verkennen van de sociale impact en culturele ontdekkingen die voortkomen uit deze ontwikkelingen. Volg mijn blog voor een verfrissend perspectief op de kruising van technologie, social media, reizen en de wereld van morgen.

Reviews

Gerelateerde berichten