HomeTechnologieSpeakerJe Sonos One installeren

Je Sonos One installeren

Wil jij genieten van kraakhelder geluid in elke kamer van je huis? Dan is de Sonos One een echte must-have! Met deze slimme speaker kun je niet alleen muziek afspelen, maar ook handsfree bedienen met behulp van stemcommando’s. Maar hoe installeer je deze krachtige speaker nu precies? Geen zorgen, in deze blogpost lees je alles over het installeren van de speaker en ben jij binnen no-time aan het genieten van jouw favoriete tunes!

Voor je begint

One is een krachtige en veelzijdige speaker die je muziek naar een hoger niveau tillen. Voordat je begint met het installeren, moet je ervoor zorgen dat je alle benodigdheden hebt. Je One, de meegeleverde stroomadapter, een internetverbinding via Ethernet- of Wi-Fi-netwerk en de gratis Sonos-app op je iOS- of Android-smartphone of -tablet.

Een nieuw Sonos-systeem installeren met Sonos One

Om je Sonos One te installeren, heb je een internetverbinding nodig. Zet de speaker in de buurt van je router. Download de gratis app op je iOS- of Android-apparaat. Volg de aanwijzingen in de app om je speaker met het thuisnetwerk te verbinden.

Sonos One toevoegen aan je bestaande Sonos-systeem

Als je al een Sonos-systeem hebt, is het erg eenvoudig om je nieuwe Sonos One aan te sluiten. Je hoeft alleen maar de app te openen en de volgende stappen te volgen:

  1. Selecteer in de app ‘Instellingen‘.
  2. Selecteer ‘Algemeen‘.
  3. Selecteer ‘Systeemtoevoegingen‘.
  4. Kies vervolgens voor ‘Sonos One toevoegen‘.

Sonos One bedienen met je stem

De One kan worden bediend met spraak door gebruik te maken van de ingebouwde microfoon of via een externe microfoon die is aangesloten op de Speakermatch-aansluiting. Voor Amazon Alexa- en Google Assistant-compatibiliteit moet je eerst de bijbehorende app downloaden en configureren. Nadat dit is gedaan, kun je de One activeren door “Alexa” of “Ok Google” in te spreken, gevolgd door een van de ondersteunde opdrachten.

Video: Sonos One Resetten In 2 Minuten, hoe moet dat?

Elmo
Elmohttps://www.ptindustrieelmanagement.nl/
Hallo, ik ben Elmo van ptindustrieelmanagement.nl. Als technologie-enthousiasteling, social media expert en fervent reiziger ben ik altijd op zoek naar de nieuwste trends en innovaties. Mijn passie ligt in het verkennen van de sociale impact en culturele ontdekkingen die voortkomen uit deze ontwikkelingen. Volg mijn blog voor een verfrissend perspectief op de kruising van technologie, social media, reizen en de wereld van morgen.

Reviews

Gerelateerde berichten