HomeCloudVerwijderenJe toto account verwijderen

Je toto account verwijderen

Heb je de beslissing genomen om een​ ​account te verwijderen? Dan wil je er natuurlijk zo snel mogelijk van af. Gelukkig is het tegenwoordig heel gemakkelijk om een account in slechts één stap te verwijderen. In dit artikel laten we je zien hoe dat precies werkt!

TOTO: wat is het precies

TOTO is een online wedkantoor waar je weddenschappen kan afsluiten op voetbalwedstrijden. Je hebt een account nodig om te kunnen inzetten op wedstrijden en deze is gratis aan te maken. Uiteraard wil je soms ook weer stoppen met gokken en dan is het fijn om te weten hoe je jouw TOTO account kan verwijderen.

Kansspelbelasting

Kansspelbelasting is een belasting die wordt geheven op kansspelen. Deze belasting wordt in Nederland geheven op prijzen die zijn gewonnen met kansspelen zoals toto, lotto, gokkasten en roulette. Kansspelbelasting is niet verplicht in Nederland, maar sommige mensen kiezen ervoor om deze belasting te betalen.

TOTO account verwijderen

Heb je besloten om je TOTO account te verwijderen? Dat is jammer, maar gelukkig is het erg eenvoudig om je account te verwijderen. Volg gewoon de onderstaande stappen en je bent in een paar minuten klaar.

  1. Ga naar de TOTO website en log in met je accountgegevens.
  2. Klik bovenaan op ‘Mijn account‘.
  3. Klik links in het menu op ‘Accountinstellingen‘.
  4. Scrol naar beneden totdat je de optie ‘Account definitief verwijderen‘ ziet. Klik hierop.
  5. Bevestig dat je je account wilt verwijderen door op ‘Ja, ik wil mijn account verwijderen‘ te klikken. Je account wordt nu definitief verwijderd!

Video: Toto Uitleg #1 – Meespelen via de Toto app in de winkel

Toto Uitleg #1 - Meespelen via de Toto app in de winkel

Reviews

Gerelateerde berichten