HomeCloudVerwijderenHoe Kik-account permanent te verwijderen

Hoe Kik-account permanent te verwijderen

Verwijdering van een Kik-account is een relatief eenvoudige taak, maar veel mensen zijn niet bekend met de stappen die hierbij betrokken zijn. In dit artikel bespreken we hoe u uw Kik-account permanent kunt verwijderen en wat er gebeurt als u dat doet. Lees snel verder om meer te weten te komen!

Kik tijdelijk deactiveren versus Kik definitief verwijderen

Kies je ervoor om Kik tijdelijk te deactiveren, dan zal het programma je account niet verwijderen. Je kunt later altijd weer inloggen en gebruikmaken van Kik. Echter, als je Kik definitief wilt verwijderen, dan is dat ook mogelijk. Het is een permanente actie en kan niet ongedaan worden gemaakt.

Hoe kunt u uw Kik-account deactiveren?

Als u uw Kik-account wilt deactiveren, kunt u dit doen door op ‘Account‘ te tikken in het menu en vervolgens op ‘Account deactiveren‘ onder ‘Accountinstellingen‘. Tik vervolgens op ‘Deactiveer mijn account’.

Stappen om Kik-gegevens permanent van de iPhone te verwijderen met behulp van UkeySoft iOS

Als u van plan bent uw Kik-account definitief te verwijderen, moet u de volgende stappen ondernemen met behulp van UkeySoft iOS:

  1. Download, installeer en start UkeySoft iOS Data Eraser op uw computer;
  2. Sluit uw iPhone aan op de computer met een USB-kabel;
  3. Selecteer de modus ‘Volledige verwijdering‘;
  4. Wanneer de scan is voltooid, klikt u op ‘Verwijder alle bestanden‘ om al uw gegevens, inclusief Kik-berichten, vanaf uw iPhone permanent te wissen.

Video: How to Permanently Delete Your Kik Account?

How to Permanently Delete Your Kik Account ?

Reviews

Gerelateerde berichten