Instagram opnieuw activeren

Instagram is een leuke en gratis app die veel mensen gebruiken om foto’s en videoclips te delen. Maar soms kan het zo zijn dat je Instagram niet meer actief kunt vinden op je telefoon of tablet. In dit artikel vind je hoe je Instagram weer kunt activeren.

Uw account deactiveren versus verwijderen

Wanneer u Instagram opnieuw wilt activeren, dan kunt u dit doen door het account te deactiveren en vervolgens weer in te loggen met de gebruikersnaam en paswoord dat u ook op Instagram geïntroduceerd hebt. Indien u inlogt met een andere naam of wachtwoord, dan wordt er een ongewenste reactie gegeven. Wanneer u instaat om berichten naar uw contactpersonen over te dragen, moet dit ingevoerd worden via het ‘overdragen van berichten‘ menu aan de linkerkant van je profiel.

Uw Instagram-account uitschakelen

Wilt u uw Instagram-account verlaten? Dan is het handig om te weten hoe je dat kan doen. Er zijn verschillende manieren waarop je je account kan opnieuw activeren. Zo kun je het beste contact opnemen met Instagram en vragen of ze je ook willen laten vervolgen als de account wordt gesloten. Of je kunt bepaalde tips vinden over hoe je foto’s kan publiceren, zodat ze meer impact maken in de sociale media.

Uw Instagram-account verwijderen

Het is mogelijk om uw Instagram-account te verwijderen.

  1. Klik op de knop “Instagram” in het adresbalkje van uw internetbrowser.
  2. Op de pagina “Instagram” ziet u een kaart met verschillende opties voor instellingen en toegangscontroles. Klik hierop het icoon “Account verwijderen“.
  3. U wordt naar een scherm gebracht dat de gemoedelijke veiligheid van uw account beschrijft en waarschuwt dat het account is verwijderd als er geen reactie wordt gevolgd op het formulier voor aanvullende informatie over je accountverlies. U ontvangt ook een email met instructies over wat je moet doen om het account weer te activeren of om eventuele gesynchroniseerde video’s, foto’s en documenten die je op je Instagram-account had gestuurd, terug te sturen naar de volgende URL: www.instagram.com/my_username/media/.

Video: How to Reactivate Instagram Account If Temporarily Deactivated

How to Reactivate Instagram Account If Temporarily Deactivated

Reviews

Gerelateerde berichten