HomeTechnologieLaptopLaptop opladen in vliegtuig

Laptop opladen in vliegtuig

Of je nu op reis bent of voor werk, het hebben van een laptop bij de hand is onmisbaar. Maar als je in een vliegtuig zit, komt er nog een extra uitdaging bij: hoe laad je je laptop nou op? In dit artikel lees je welke opties er zijn om je laptop aan boord van het vliegtuig op te laden.

Koop een reis adapter

Wanneer u op reis gaat naar een land met een ander stopcontact dan dat van uw huisland, heeft u een reisadapter nodig om uw laptop op te laden. Er zijn veel verschillende soorten adapters, dus het is belangrijk om de juiste te kiezen voordat u op reis gaat.

Vind de voeding -poort op het vliegtuig

Voeding- of stopcontacten zijn erg handig om te hebben als je wilt opladen tijdens het vliegen, maar ze zijn niet op elk toestel aanwezig. Sommige mensen denken dat de USB-poorten op het vliegtuig bedoeld zijn om laptops op te laden, maar dit is niet het geval. In plaats daarvan moet je zoeken naar de voedingsaansluitingen die meestal onder de stoelen verstopt zitten.

Sluit uw laptop aan

De meeste moderne laptops hebben een ingebouwde batterij die ongeveer vijf uur meegaat. Dit is genoeg tijd voor de meeste mensen, maar soms moet je je laptop gewoon aansluiten op het stopcontact in het vliegtuig. Dit kan een beetje lastig zijn, dus we hebben een paar tips:

  1. Sluit de oplader van je laptop aan op een stopcontact in het vliegtuig. Dit betekent dat je misschien wat extra kabels moet meenemen of dat je de oplader van je telefoon gebruikt.
  2. Als er geen stopcontacten in het vliegtuig zijn, kun je altijd proberen om je laptop op te laden met een powerbank. Zorg ervoor dat de powerbank genoeg capaciteit heeft om je laptop volledig op te laden.
  3. Soms kunnen de stoelriemen in het vliegtuig ervoor zorgen dat er geen goede verbinding is tussen de oplader en de laptop.

Video: How to Charge 100 Watt+ Laptops w/ Airplane AC Outlet Using USB Type C!!

Elmo
Elmohttps://www.ptindustrieelmanagement.nl/
Hallo, ik ben Elmo van ptindustrieelmanagement.nl. Als technologie-enthousiasteling, social media expert en fervent reiziger ben ik altijd op zoek naar de nieuwste trends en innovaties. Mijn passie ligt in het verkennen van de sociale impact en culturele ontdekkingen die voortkomen uit deze ontwikkelingen. Volg mijn blog voor een verfrissend perspectief op de kruising van technologie, social media, reizen en de wereld van morgen.

Reviews

Gerelateerde berichten