HomeTechnologieTelefoonWat is Apple Lightning?

Wat is Apple Lightning?

Als je een nieuwe iPhone 8 of iPhone X wilt kopen, vraag je je misschien af wat Lightning is en wat het doet. In dit artikel bekijken we wat de nieuwste connector van Apple inhoudt en of het de moeite waard is om te upgraden naar een iPhone met Lightning.

Wat is een Lightning aansluiting?

Apple Lightning is een connector waarmee je apparaten met elkaar kunt verbinden. Apple Lightning is te vinden aan de voorkant van je iPhone of iPad. Het maakt het mogelijk om data en foto’s op te slaan op je smartphone of tablet.

Welke Lightning kabel heb ik nodig voor snelladen?

Apple staat bekend om zijn hoogwaardige producten die goed functioneren en mooi uitgerust zijn. Sinds de introductie van de iPhone 5S in 2013 heeft Apple Lightning in vele verschillende variaties ontwikkeld, zoals USB-C, Lightning EarPods en evenals een dongle.

USB-C: De meest recente type Lightning kabel is USB-C. Dit is een stevige ketting met twee kanten waarop je je smartphone of tablet kan verwijderen door hem direct aan je computer te opladen. Een groot voordeel van USB-C is dat het verbindingsoppervlak dezer dag enorm wordt uitgebreid met diverse toepassingen zoals augmented reality, virtual reality en 4K video. Tegelijkertijd wordt er ook nog altijd gebruik gemaakt van traditionele USB-A poortjes wat bijvoorbeeld ook voor laptops geldig is.

Video: Wat is een Apple Lightning naar usb c kabel?

Elmo
Elmohttps://www.ptindustrieelmanagement.nl/
Hallo, ik ben Elmo van ptindustrieelmanagement.nl. Als technologie-enthousiasteling, social media expert en fervent reiziger ben ik altijd op zoek naar de nieuwste trends en innovaties. Mijn passie ligt in het verkennen van de sociale impact en culturele ontdekkingen die voortkomen uit deze ontwikkelingen. Volg mijn blog voor een verfrissend perspectief op de kruising van technologie, social media, reizen en de wereld van morgen.

Reviews

Gerelateerde berichten