HomeCloudVerwijderenLexa-account verwijderen: zo doe je dat

Lexa-account verwijderen: zo doe je dat

Steeds meer mensen gebruiken Lexa als hun dating-app. Hoewel het een geweldige manier is om nieuwe mensen te leren kennen, kan het soms ook vervelend worden. Als je besluit dat je geen gebruik meer wilt maken van de app, dan is het belangrijk om te weten hoe je je account op eenvoudige en snelle manier kunt verwijderen. In dit artikel zullen we stap voor stap uitleggen hoe je eenvoudig jouw Lexa-account kunt verwijderen.

Lexa-abonnement opzeggen

Als je wilt stoppen met online daten via Lexa, dan kun je jouw abonnement opzeggen. Je kunt dit zelf doen in jouw account. Ga hiervoor naar ‘Mijn account‘. Hier vind je de optie ‘Abonnement opzeggen‘. Volg de instructies op het scherm om jouw abonnement te stoppen.

Lexa account verwijderen

Als je jouw Lexa-account wilt verwijderen, volg dan de onderstaande stappen. Let wel: als je jouw account verwijdert, kan je niet meer inloggen en zal al jouw data worden verwijderd.

  1. Ga naar de website van Lexa (www.lexa.nl)
  2. Klik op ‘Inloggen‘ in het menu bovenaan de pagina
  3. Log in met jouw gebruikersnaam en wachtwoord
  4. Klik na het inloggen op ‘Mijn account
  5. Op de pagina ‘Mijn account‘ klik je linksboven op ‘Account beheren
  6. Onder ‘Instellingen‘ klik je op ‘Accountgegevens wijzigen/verwijderen
  7. Scrol omlaag totdat je bij ‘Opzeggen‘ bent aangekomen en klik hierop
  8. Vul jouw gebruikersnaam en wachtwoord in om te bevestigen dat je jouw account wilt verwijderen en klik op ‘Opzeggen

Tijdelijk stoppen met Lexa

Als je tijdelijk wilt stoppen met Lexa, kan je jouw account op verschillende manieren tijdelijk deactiveren. Je kan bijvoorbeeld jouw profiel automatisch laten verbergen voor andere leden. Dit doe je door in te loggen op jouw account en naar de ‘privacy-instellingen‘ te gaan. Daar kies je voor de optie ‘profiel tijdelijk verbergen‘. Jouw account is dan nog steeds aanwezig, maar niet zichtbaar voor andere leden. Als je later weer wilt dat jouw profiel zichtbaar is, log je gewoon in en ga je naar dezelfde privacy-instellingen. Daar kies je dan voor de optie ‘profiel weer tonen‘.

Incognito modus

Wanneer je de incognito-modus gebruikt, worden er geen cookies op je computer opgeslagen en wordt er ook geen zoekgeschiedenis bijgehouden. Dit betekent dat wanneer je de Lexa-app of -site verlaat, er geen trace van je bezoek achterblijft. Incognito is handig als je iets wilt uitzoeken wat privé moet blijven of als je gewoon anoniem wilt blijven.

Video: Lexa profiel aanmaken, opzeggen & verwijderen

Elmo
Elmohttps://www.ptindustrieelmanagement.nl/
Hallo, ik ben Elmo van ptindustrieelmanagement.nl. Als technologie-enthousiasteling, social media expert en fervent reiziger ben ik altijd op zoek naar de nieuwste trends en innovaties. Mijn passie ligt in het verkennen van de sociale impact en culturele ontdekkingen die voortkomen uit deze ontwikkelingen. Volg mijn blog voor een verfrissend perspectief op de kruising van technologie, social media, reizen en de wereld van morgen.

Reviews

Gerelateerde berichten