HomeFilmsNetflix foutcode ui-800-3: probeer deze oplossing eerst

Netflix foutcode ui-800-3: probeer deze oplossing eerst

Netflix is een van de populairste streamingdiensten ter wereld, maar soms kan het wat problemen geven. Eén van de meest voorkomende foutcodes is de ui-800-3 code, die betekent dat er iets mis is met je account. In dit artikel lees je wat je kunt doen om deze foutcode te verhelpen.

Dit zijn de meest voorkomende Netflix-foutcodes

De foutcode ui-800-3 is een van de meest voorkomende foutcodes op Netflix. Gelukkig is er een eenvoudige oplossing voor dit probleem. Als je deze foutcode ziet, probeer dan de volgende stappen:

 1. Sluit de app af en herstart hem opnieuw.
 2. Controleer of je internetverbinding goed werkt. Als je geen stabiele verbinding hebt, kan dit problemen veroorzaken.
 3. Verwijder de app en installeer hem opnieuw. Dit lost vaak problemen op met apps die niet goed werken.
 4. Neem contact op met Netflix om te vragen of er een storing is in het systeem.

Netflix-foutcode 0041

Netflix heeft veel verschillende foutcodes, en elke code geeft aan wat er fout is. Een veelvoorkomende foutcodes is de Netflix-foutcode 0041. Deze code geeft aan dat er geen netwerkverbinding kan worden gemaakt. Als je deze code krijgt, probeer dan de volgende oplossingen:

 1. Zorg ervoor dat je apparaat goed is verbonden met het internet. Controleer of je router werkt en of je een stabiele verbinding hebt.
 2. Probeer Netflix op een ander apparaat te openen, bijvoorbeeld op je laptop of smartphone. Als het werkt op een ander apparaat, is het probleem waarschijnlijk met je apparaat of met je internetverbinding.
 3. Herstart je apparaat en probeer Netflix weer te openen. Soms lost een simpele herstart al het probleem op!
 4. Als niets van bovenstaande werkt, probeer dan de Netflix-applicatie te verwijderen en opnieuw te installeren.

Netflix-foutcode 7034

Netflix foutcode 7034 betekent dat er geen verbinding kan worden gemaakt met de Netflix-servers. Dit probleem kan optreden door een aantal verschillende redenen, waaronder:

 • Een slechte of trage internetverbinding
 • Problemen met het wifi-netwerk
 • Een storing op de Netflix-servers

Om te proberen dit probleem op te lossen, kunt u de volgende stappen doen:

 • Controleer of uw internetverbinding snel genoeg is. Als uw downloadsnelheid lager is dan 5 Mbps, zal het moeilijk zijn om een ​​streamingvideo af te spelen. Controleer ook of er geen andere apparaat is dat gebruik maakt van hetzelfde wifi-netwerk, zoals een laptop of tablet. Deze kunnen de bandbreedte verminderen die beschikbaar is voor streaming.
 • Probeer de Netflix-app en -website te openen in een andere browser, zoals Google Chrome of Mozilla Firefox. Soms kan dit helpen als er problemen zijn met de browser die u zelf niet kan oplossen.

Video: Netflix Error UI-800-3 – Fix it Now

Netflix Error UI-800-3 - Fix it Now

Reviews

Gerelateerde berichten