HomeTechnologieComputerNiet-opgeslagen Word document terughalen

Niet-opgeslagen Word document terughalen

Wanneer je een Word document hebt geopend en bewerkt, maar je hebt het niet opgeslagen, is er nog hoop. In dit artikel leer je hoe je in dergelijke situaties het Word document terug kunt halen.

Manier 1: Microsoft Office Support

Als u een niet-opgeslagen Word-document wilt terughalen, kunt u Microsoft Office Support raadplegen. Ze bieden verschillende opties om uw document te herstellen, afhankelijk van of het op een lokale of externe schijf is opgeslagen.

Manier 2: AutoRecover Bestanden

Als u een document hebt geopend in Microsoft Word en de wijzigingen niet hebt opgeslagen voordat het programma crashte, dan kunt u proberen het AutoRecover-bestand te openen. Dit bestand bevindt zich automatisch in een tijdelijke map op uw computer.

Om het AutoRecover-bestand te openen, gaat u naar de tijdelijke map op uw computer en zoekt u naar een bestand met de extensie “.asd“. Als er meerdere ASD-bestanden zijn, probeer dan elk van hen te openen totdat u het juiste vindt.

Manier 3: Word Back-up

Om een back-up van je document op te slaan, ga je naar het tabblad Bestand in Word. Klik hier op Opties. In dit venster selecteer je “Opslaan“. Het is belangrijk dat je ervoor zorgt dat de optie “Bijwerken automatisch bij het openen van een wachtrij” ingeschakeld is. Dit betekent dat elke keer als je een wachtrij opent, Word automatisch een back-up maakt van elk document in die wachtrij.

Manier 4: EaseUS Word document herstel software

Als je een Word-document hebt dat niet is opgeslagen, kun je het proberen te herstellen met EaseUS Word documentherstelsoftware. Deze software scant je harde schijf en probeert zo het document te vinden en te herstellen. Het is een krachtige optie die geschikt is voor veel verschillende bestandstypen, waaronder DOC- en DOCX-bestanden.

Video: Document niet opgeslagen? Zo vind je hem weer terug! Word 365

Elmo
Elmohttps://www.ptindustrieelmanagement.nl/
Hallo, ik ben Elmo van ptindustrieelmanagement.nl. Als technologie-enthousiasteling, social media expert en fervent reiziger ben ik altijd op zoek naar de nieuwste trends en innovaties. Mijn passie ligt in het verkennen van de sociale impact en culturele ontdekkingen die voortkomen uit deze ontwikkelingen. Volg mijn blog voor een verfrissend perspectief op de kruising van technologie, social media, reizen en de wereld van morgen.

Reviews

Gerelateerde berichten