HomeEntertainmentSocial MediaOp Instagram dempen of opheffen

Op Instagram dempen of opheffen

Instagram is een geweldige manier om in contact te blijven met je vrienden en familie, maar het kan ook veel ongewenste berichten bevatten. Gelukkig biedt Instagram je de mogelijkheid om iemand te dempen, zodat je geen berichten meer van die persoon krijgt. In deze artikel gaan we verder in op hoe je iemand op Instagram kunt dempen of het dempen kan opheffen.

Zo demp je personen in Instagram

Als je iemand wilt dempen op Instagram, volg dan deze stappen:

  1. Ga naar het profiel van die persoon en tik op de drie puntjes in de rechterbovenhoek.
  2. Tik vervolgens op ‘Dempen‘ onderaan het menu.
  3. Bevestig door op ‘Ja‘ te tikken als er een pop-up verschijnt.

Als je later besluit dat je iemand niet langer wilt dempen, kun je dit opheffen door dezelfde stappen te volgen en in plaats van ‘Dempen‘ te tikken op ‘Ophouden met dempen‘.

Instagram luistert naar kritiek

Instagram heeft recent naar kritiek geluisterd en de optie toegevoegd om gebruikers te dempen. Dit is een nuttige functie als je iemand wilt negeren of als je gewoon wat rust wilt op social media.

Video: How to Mute and Unmute Someone on Instagram 2020

Elmo
Elmohttps://www.ptindustrieelmanagement.nl/
Hallo, ik ben Elmo van ptindustrieelmanagement.nl. Als technologie-enthousiasteling, social media expert en fervent reiziger ben ik altijd op zoek naar de nieuwste trends en innovaties. Mijn passie ligt in het verkennen van de sociale impact en culturele ontdekkingen die voortkomen uit deze ontwikkelingen. Volg mijn blog voor een verfrissend perspectief op de kruising van technologie, social media, reizen en de wereld van morgen.

Reviews

Gerelateerde berichten