HomeTechnologieKoptelefoonPhilips Bluetooth koptelefoon koppelen met een smartphone

Philips Bluetooth koptelefoon koppelen met een smartphone

Wil jij graag draadloos van je favoriete muziek genieten op jouw Philips Bluetooth koptelefoon? Dan is het koppelen met je smartphone een absolute must! Maar hoe werkt dat precies en waar moet je rekening mee houden? In deze blog leggen we stap voor stap uit hoe jij jouw Philips bluetooth koptelefoon kunt koppelen aan de smartphone. Lees snel verder en ontdek hoe eenvoudig dit proces kan zijn.

Bluetooth-verbinding via NFC (Near Field Communication)

De Philips Bluetooth-koptelefoon maakt gebruik van NFC (Near Field Communication) om een draadloze verbinding met een smartphone te maken. Dit betekent dat je de koptelefoon simpelweg tegen je telefoon hoeft te houden om ze te koppelen. Je hoeft geen ingewikkelde instellingen te wijzigen of codes in te toetsen, het verbindingsproces start automatisch zodra de twee apparaten in elkaars buurt zijn.

Een Bluetooth-verbinding tot stand brengen op een Android-apparaat

Om een Bluetooth-verbinding tot stand te brengen op een Android-apparaat, dient u het volgende te doen:

  1. Ga naar de instellingen van uw apparaat en zoek naar de optie ‘Bluetooth‘. Zet deze aan.
  2. Wanneer Bluetooth is ingeschakeld, zal het zoeken naar beschikbare apparaten. Wanneer uw koptelefoon gevonden is, selecteert u deze om de verbinding tot stand te brengen.

Een Bluetooth-verbinding tot stand brengen op een iOS-apparaat

Om een Bluetooth-verbinding tot stand te brengen op een iOS-apparaat, moet je de volgende stappen volgen:

  1. Ga naar ‘Instellingen‘ en selecteer ‘Bluetooth‘. Zorg ervoor dat de schakelaar naast ‘Bluetooth‘ is ingeschakeld.
  2. Selecteer vervolgens het apparaat dat je wilt koppelen in de lijst met beschikbare apparaten. Er wordt een code weergegeven die je op het apparaat moet invoeren om de koppeling te bevestigen.
  3. Nadat je de code hebt ingevoerd, zal het apparaat automatisch verbinding maken met de koptelefoon en zal deze verschijnen in de lijst met gekoppelde apparaten.

Apparaat informatie verwijderen om opnieuw te koppelen.

Om de koppeling tussen uw Philips Bluetooth-koptelefoon en smartphone opnieuw in te stellen, moet u eerst de apparaat informatie van het toestel verwijderen. Dit kan op twee manieren:

  1. Op uw smartphone: ga naar ‘Bluetooth-instellingen‘ en zoek naar ‘Philips SHB7150‘. Selecteer dit toestel en tik vervolgens op ‘Vergeten‘.
  2. Op uw koptelefoon: houd de aan/uitknop ingedrukt totdat het lampje gaat knipperen (ongeveer 5 seconden). Dit zal alle gegevens van het toestel wissen, waarna u het opnieuw kunt koppelen met uw smartphone.

Video: How to Pair Philips TAPH805 with Android Smartphone?

Elmo
Elmohttps://www.ptindustrieelmanagement.nl/
Hallo, ik ben Elmo van ptindustrieelmanagement.nl. Als technologie-enthousiasteling, social media expert en fervent reiziger ben ik altijd op zoek naar de nieuwste trends en innovaties. Mijn passie ligt in het verkennen van de sociale impact en culturele ontdekkingen die voortkomen uit deze ontwikkelingen. Volg mijn blog voor een verfrissend perspectief op de kruising van technologie, social media, reizen en de wereld van morgen.

Reviews

Gerelateerde berichten