HomeAutomatiseringPush-meldingen uitschakelen

Push-meldingen uitschakelen

Push-meldingen zijn berichten die je smartphone of tablet volgen om eventuele nieuwe berichten direct op de monitor van je smartphone of tablet te laten verschijnen. Hieronder staan nog een aantal specifieke manieren waarop je push-meldingen uitschakelt in Windows, Mac, iOS, Android en meer.

Wat zijn push-meldingen?

Push-meldingen zijn een belangrijke manier om uw smartphone of tablet te verbinden met de computer. Het is ook mogelijk om push-meldingen door anderen te sturen. Als u push-meldingen wilt uitschakelen op uw pc, laptop of tablet, dan vindt u hier alle instructies:

  • Windows: Push-meldingen kunt u uitschakelen in het menu “Toepassen” op het bureau (PC). Klik op “Het plaatsen van bestanden en programma’s” en scroll naar beneden totdat “Push-meldingen” op de beeldschermen verschijnt. Klik dan op de knop “Uit“.
  • Mac: Als je op je Mac installeert, start hij automatisch met een volledig geupdatede software wizard die opsomt welke aanpassingen je nodig hebt voor het gebruik van push-meldingscontroleurelement. Scroll naar beneden totdat je onderaan bij “Aanpassingen” terechtkomt en klik daarna op de knop “Push-meldingscontrole“.

Pushberichten uitschakelen op OS-niveau

Het uitschakelen van Pushberichten op OS-niveau betekent dat je een bericht niet meer ontvangt via de Pushberichtenlevering van je apparaat of het webbrowser. Dit kan optredens zijn van verschillende oorzaken: je gebruikt nu een andere apparaat dan in het verleden, je installeert een nieuwe versie van je browser of iOS/Android-app, of er is iets mis met de Pushberichtenlevering in jouw omgeving. In alle gevallen kun je Pushberichten uitschakelen door hieronder te klikken: ik wil geen berichten meer ontvangen (iOS/Android), ik wil geen berichten meer openen (webbrowser en apps), Windows/Mac.

Pushberichten uitschakelen in Gmail

Het uitschakelen van pushberichten in Gmail is eenvoudig: je hebt alleen nodig om het berichtje dat je wilt uitschakelen te openen, en dan op de knop “Uit” te drukken. Op Windows of Mac wordt het bericht automatisch verwijderd zodra je het terugzet naar de inbox en op iOS en Android gaat het bericht automatisch verbranden zodra je het leest of sluit. Dit betekent dat er geen spoor meer overblijft van de pushberichten die je niet wilt ontvangen. Je kunt pushberichten ook uitschakelen via alle browsers, zoals Chrome, Firefox, Safari en Opera.

Video: How to Turn Off Push Notifications (Windows/Mac, iOS/Android, All Browsers, and More)

Elmo
Elmohttps://www.ptindustrieelmanagement.nl/
Hallo, ik ben Elmo van ptindustrieelmanagement.nl. Als technologie-enthousiasteling, social media expert en fervent reiziger ben ik altijd op zoek naar de nieuwste trends en innovaties. Mijn passie ligt in het verkennen van de sociale impact en culturele ontdekkingen die voortkomen uit deze ontwikkelingen. Volg mijn blog voor een verfrissend perspectief op de kruising van technologie, social media, reizen en de wereld van morgen.

Reviews

Gerelateerde berichten