HomeCloudRegsvr32-foutmeldingen oplossen

Regsvr32-foutmeldingen oplossen

Regsvr32 is een krachtig hulpmiddel dat gebruikt kan worden om Windows-bestanden te registreren en te valideren. In deze artikel zullen we laten zien hoe je het programma Regsvr32 moet gebruiken, welke foutmeldingen je kunt tegenkomen bij het gebruik ervan en hoe je deze foutmeldingen kunt oplossen.

De syntaxis van het Regsvr32 commando

Regsvr32 is een commandoregelhulpprogramma van Windows dat u kunt gebruiken om DLL-bestanden te registreren of te deregistreren. Als u een DLL-bestand registreert, wordt het opgenomen in de registerdatabase van Windows, zodat het door andere programma’s kan worden gebruikt. Als u een DLL-bestand deregistreert, wordt het verwijderd uit de registerdatabase.

U kunt Regsvr32 gebruiken met een graphical user interface (GUI) of via de commandoregelinterface (CLI). Het Regsvr32 commando bevat verschillende opties die u kunt gebruiken:

  • /s: De /s -optie maakt Regsvr32 stil en toont geen foutmeldingen als er problemen zijn met het registreren van het DLL-bestand.
  • /u: De /u -optie maakt Regsvr32 stil en toont geen foutmeldingen als er problemen zijn met het deregistreren van het DLL-bestand.

Veel voorkomende oplossingen voor Regsvr32 fouten

Regsvr32 is een krachtige tool die helpt bij het oplossen van veel voorkomende fouten in Windows. Sommige van de meest voorkomende oplossingen voor Regsvr32-fouten zijn:

  • Herstel de DLL-bestanden met behulp van SFC / scannow: Dit is een inbuilt hulpmiddel van Windows dat beschadigde systeembestanden kan herstellen. Het kan de juiste versies van de DLL-bestanden downloaden en vervangen die ontbreken of beschadigd zijn.
  • Gebruik DISM om de afbeelding te herstellen: Als SFC niet werkt, kunt u proberen om de afbeelding te herstellen met behulp van DISM. Het kan eventuele schade aanbevelingen op het systeem herstellen en vervolgens SFC uitvoeren om het probleem op te lossen.

Video: How to solve regsvr32 error with 32bit .dll on a 64bit windows.

Elmo
Elmohttps://www.ptindustrieelmanagement.nl/
Hallo, ik ben Elmo van ptindustrieelmanagement.nl. Als technologie-enthousiasteling, social media expert en fervent reiziger ben ik altijd op zoek naar de nieuwste trends en innovaties. Mijn passie ligt in het verkennen van de sociale impact en culturele ontdekkingen die voortkomen uit deze ontwikkelingen. Volg mijn blog voor een verfrissend perspectief op de kruising van technologie, social media, reizen en de wereld van morgen.

Reviews

Gerelateerde berichten