HomeTechnologieRoute wijzigen op Google Maps

Route wijzigen op Google Maps

We hebben allemaal wel eens meegemaakt dat je op weg bent naar een bestemming maar de route die Google Maps je stuurt niet de juiste is. Gelukkig biedt Android een eenvoudige manier om de route te wijzigen zodat je toch kunt genieten van je reis. In deze post laten we zien hoe je gemakkelijk en snel je route kunt wijzigen met behulp van Google Maps op Android!

Maps op je Android

Je bevindt je nu in de kaartweergave van Google Maps. Om de route te wijzigen, tik je eerst op het menu-icoon in de rechterbovenhoek van het scherm.

  1. In het menu dat verschijnt, selecteer je vervolgens “Route wijzigen“.
  2. Nu kun je aanpassingen maken aan je route door op een waypoint te tikken en vervolgens naar een andere locatie te slepen. Waypoints zijn punten die aangeven waar je langs wilt gaan. Je kunt ook nieuwe waypoints toevoegen door ergens op de kaart te tikken en vervolgens “Waypoint toevoegen” te selecteren.
  3. Als je klaar bent met het aanpassen van je route, tik dan op “Done” in de rechterbovenhoek van het scherm.

Startpunt in Google Maps

  1. Zoek naar het adres of de plek waar je naartoe wilt rijden.
  2. Tik rechtsboven op het kaartje.
  3. In het menu dat verschijnt, tik op Route wijzigen.
  4. Sleep de blauwe punten om de route te wijzigen. Je kunt ook tikken op een punt en dan slepen, of tikken en vervolgens op een andere plek tikken.

Kies bestemming

Klik op Kies bestemming in de rechterbovenhoek van het scherm. Er verschijnt een lijst met recente bestemmingen en favorieten. Als je een nieuwe bestemming wilt invoeren, tik je op het +-teken in de rechterbovenhoek van het scherm. Voer vervolgens je bestemming in of selecteer een locatie op de kaart.

Tik op de route in het grijs

In Google Maps op Android is het heel eenvoudig om de route te wijzigen. Tik gewoon op de route in het grijs en je kunt de nieuwe route aanpassen.

Video: How to Make a Custom Route in Google Maps

Elmo
Elmohttps://www.ptindustrieelmanagement.nl/
Hallo, ik ben Elmo van ptindustrieelmanagement.nl. Als technologie-enthousiasteling, social media expert en fervent reiziger ben ik altijd op zoek naar de nieuwste trends en innovaties. Mijn passie ligt in het verkennen van de sociale impact en culturele ontdekkingen die voortkomen uit deze ontwikkelingen. Volg mijn blog voor een verfrissend perspectief op de kruising van technologie, social media, reizen en de wereld van morgen.

Reviews

Gerelateerde berichten