HomeTechnologieSafari bladwijzers verwijderen

Safari bladwijzers verwijderen

Wanneer je op een pagina van je favorieten zit, kun je de bladwijzers verwijderen door rechtsboven van je beeldscherm te tikken. Op macOS en iOS kan je ook per app je Favoriete bladwijzers beheren.

Een enkele bladwijzer verwijderen

De bladwijzers in Safari hebben een belangrijke functie. Hierdoor kan je snel en gemakkelijk je favoriete websites bekijken. Maar er bestaan ook alternatieven voor bladwijzers in Safari. In dit artikel lees je hoe je alle Safari-bladwijzers verwijdert en welke alternatieven er zijn. Wanneer je geen bladwijzer meer wilt zien in Safari, kun je hem verwijderen:

  1. Klik op het icoon van de webpagina die je wilt bekijken.
  2. Klik op het icoon van de tabbladenbalk (in iOS) of de vensterbalk (in macOS).
  3. Klik op Bladwerken > Alle bladwerken > Safari-bladwijzer(s) > Verwijder. Er verschijnt dan een venster waarin je moet klikken op Delete. Klik dan Ja om alle Safari-bladwerken te verwijderen.

Meer dan één bladwijzer of map verwijderen

Wanneer je bladwijzers of mapjes in Safari verwijdert, ontvangt de computer een melding dat er geen gevoelige informatie op het scherm is. Je kunt verschillende bladwijzers of mapjes verwijderen door naar de opties in Safari te gaan en ze uit je favorietenbalk te verwijderen. Als je bladwijzers of mapjes wilt laten behouden, kun je ze proberen op te slaan in iCloud.

Bladwijzers beheren op een Mac

Het beheren van bladwijzers in Safari op een Mac is relatief eenvoudig te doen. Gelukkig is het ook mogelijk om bladwijzers in iOS en macOS te verwijderen en favorieten te beheren. Bekijk hieronder welke manier je het beste kunt uitvoeren:

  1. Ga naar de Homepagina van Safari op je Mac.
  2. Klik op het icoon bij het venster waarin je de pagina probeert te bekijken.
  3. Klik dan op Bladwijzers en selecteer de pagina die je wil bladwijzen of herhalen.
  4. Klik nu met rechtsklikken op het paneel bovenaan de pagina dat je wilt wijzigen of verwijderen.
  5. Schakel nu het paneel Werkbalk in, zoals hiervoor beschreven is. Hierna kan je onder “Bladwijzers” selecteren welke bladwijzers je wilt gebruiken en welke niet.

Video: How to Delete Bookmarks on Safari Macbook/Air/Pro (2021)

Elmo
Elmohttps://www.ptindustrieelmanagement.nl/
Hallo, ik ben Elmo van ptindustrieelmanagement.nl. Als technologie-enthousiasteling, social media expert en fervent reiziger ben ik altijd op zoek naar de nieuwste trends en innovaties. Mijn passie ligt in het verkennen van de sociale impact en culturele ontdekkingen die voortkomen uit deze ontwikkelingen. Volg mijn blog voor een verfrissend perspectief op de kruising van technologie, social media, reizen en de wereld van morgen.

Reviews

Gerelateerde berichten