HomeCloudKoppelenScherm iPhone streamen via AirPlay

Scherm iPhone streamen via AirPlay

Ben je op zoek naar een handige manier om video’s te streamen of het scherm van je iPhone/iPad synchroon weer te geven? Dan is AirPlay de ideale oplossing voor jou! Met AirPlay kun je draadloos verbinding maken met andere apparaten en eenvoudig content delen. In deze blogpost ontdek je alles wat je moet weten over het gebruik van deze service, zodat jij straks moeiteloos video’s kunt streamen en je scherm kunt projecteren. Lees snel verder!

Video streamen vanaf een iPhone of iPad naar een tv of Mac

Als je een iPhone of iPad gebruikt, kan je video streamen naar een tv of Mac. Dit is erg handig als je bijvoorbeeld een film wilt kijken op je tv of een presentatie wilt geven op een groot scherm.

Als video automatisch wordt gestreamd naar een AirPlay-device

Als je een video wilt streamen naar een Apple-device, moet je ervoor zorgen dat deze is aangesloten op hetzelfde wifi-netwerk als je iPhone of iPad. Vervolgens kun je de video starten en tikken op het AirPlay-pictogram in de rechterbovenhoek van het scherm. Er verschijnt dan een lijst met beschikbare apparaten waarnaar je de video kunt streamen. Selecteer simpelweg het apparaat waarnaar je wilt streamen en de video zal automatisch worden gestreamd.

Video: How to use AirPlay to stream your iPhone to your TV

Elmo
Elmohttps://www.ptindustrieelmanagement.nl/
Hallo, ik ben Elmo van ptindustrieelmanagement.nl. Als technologie-enthousiasteling, social media expert en fervent reiziger ben ik altijd op zoek naar de nieuwste trends en innovaties. Mijn passie ligt in het verkennen van de sociale impact en culturele ontdekkingen die voortkomen uit deze ontwikkelingen. Volg mijn blog voor een verfrissend perspectief op de kruising van technologie, social media, reizen en de wereld van morgen.

Reviews

Gerelateerde berichten