HomeTechnologieLaptopScherm op Chromebook draaien

Scherm op Chromebook draaien

Chromebooks zijn voor veel redenen te verkopen, maar er zijn ook veel mensen die ze gebruiken voor hun dagelijkse werk. Omdat Chromebooks zo gemakkelijk te gebruiken zijn, is het belangrijk om je ervaringen met het scherm op te schrijven. Hieronder vind je verschillende instructies over hoe je het scherm van een Chromebook moet draaien.

Hoe Chromebook-scherm draaien met snelkoppeling

Het scherm op een Chromebook kan met een snelkoppeling worden gedraaid. Dit is het opslaan van de cursor in de bovenhoek van het scherm, waarna het scherm kan worden geopend door met de rechteronderste laatste knop (R) te drukken.

Chromebook beeldscherm koppelen

Wanneer je een Chromebook net hebt gekocht, dan staat er ook af te lezen op de verpakking dat deze voor laptops is bedoeld. Dit betekent dat je de laptop niet kan gebruiken als beeldscherm. Gelukkig is dit probleem snel opgelost. Veel mensen vinden het lastig om hun Chromebook aan te sluiten op hun televisie of monitor. Omdat Chrome OS zich richtlijnend houdt ten aanzien van apparaten en software die worden gebruikt, heeft Google ook veel overzicht weten te blijven houden wat betreftbeeldschermen. Hiermee kun je gemakkelijk je Chromebook op het scherm laten zitten vanaf je computer of tv via een koppeling.

Hoe scherm roteren vanuit Chromebook instellingen

Wanneer je het Chromebook maakt bijvoorbeeld naar het rechtspaneel, kan je de schermrotatie bevelen door op de knop “Scherm” te drukken en dan op een van de poppetjes in het rechtspaneel te klikken. Als je nu op links of rechts wilt scrollen, draait het scherm automatisch. Je kunt ook zelf de rotatieschema’s aanpassen. Kijk dus even naar onderstaand filmpje voor meer informatie.

Tips voor Chromebook displays

Wanneer je een Chromebook display wilt laten draaien, moet je erop letten dat er geen spelletjes of andere software op staat die de touchscreen actief maken. Als je de laptop met behulp van de touchpad in de palm van je hand draait, zal het scherm automatisch worden weggezet.

Als je het scherm wil laten omdraaien naar beneden of omhoog door te drukken op het hoofdknopje bovenaan het beeldscherm, moet je eventueel inloggen bij Chrome OS. Druk dan naar links op het scherm totdat een balk voorhandig is en klik vervolgens op “Omlaag/Opgewikkeld/Druk“.

Video: Chromebook Screen Rotation

Elmo
Elmohttps://www.ptindustrieelmanagement.nl/
Hallo, ik ben Elmo van ptindustrieelmanagement.nl. Als technologie-enthousiasteling, social media expert en fervent reiziger ben ik altijd op zoek naar de nieuwste trends en innovaties. Mijn passie ligt in het verkennen van de sociale impact en culturele ontdekkingen die voortkomen uit deze ontwikkelingen. Volg mijn blog voor een verfrissend perspectief op de kruising van technologie, social media, reizen en de wereld van morgen.

Reviews

Gerelateerde berichten