HomeEnergieBinnenshuisSlimme thermostaat met Google Home

Slimme thermostaat met Google Home

Op zoek naar een slimme wifi-thermostaat die werkt met Google Home? Maak je geen zorgen, we zijn er om je te helpen bij het kiezen van de juiste slimme thermostaat.
Als je een ‘Run on Google Home‘-thermostaat koopt, kun je spraak gebruiken om je slimme thermostaat te bedienen.

Gebruik compatibele Google Home-apparaten en stem om verwarming of koeling in of uit te schakelen, verwarming of koeling te verhogen of te verlagen of de thermostaat in de slaapstand te zetten. Door je slimme thermostaat te koppelen aan Google Home, bedien je de thermostaat op koude ochtenden met je eigen stem vanuit een comfortabel bed zonder dat je onder de hoes hoeft te stappen.

Google Home-compatibele slimme thermostaten werken op Google Home-compatibele apparaten. Inclusief Google Home Mini, Google Home, Google Home Hub en versterker;. Google Home Max. Onder
staan ​​de beste slimme thermostaten die werken met Google Home. Zelf heb ik thuis een Nest Generation 3 thermostaat, maar Ecobee 4 heeft Amazon Alexa ingebouwd, wat hem erg aantrekkelijk maakt om te kopen en werkt met Google Home. Dat wil zeggen, het is beschikbaar via zowel Alexa als Alexa. Wanneer je Ecobee 4 verbindt met je Google Home-apparaat, zie je Google Home.

1. Nest T3017 Learning Thermostat

Nest T3017 Learning Thermostat

Nest doet er alles aan om mooie, intuïtieve en gebruiksvriendelijke producten te produceren. De Nest T3017 US Learning Thermostat is daar een goed voorbeeld van. Google Home Nest Thermostat is eenvoudig in te stellen. Verplaats gewoon de thermostaatring en beantwoord een paar vragen.

De thermostaat zijn AI leert dan gewoonten aan in een week van “training” en past de temperatuur uiteindelijk automatisch of indien nodig aan. De Google Home-opdracht van de Nest-thermostaat varieert van temperatuurvragen tot het instellen van de temperatuur op het gewenste niveau. Met de Nest Thermostat en Google Home Control heb je met je stem volledige controle over je verwarmings- en koelmodi.

U kunt kiezen uit vier kleuren: koper, roestvrij staal, zwart en wit. Wordt ook geleverd met FarSight. Dit is een groot, helder display dat oplicht, zodat je het ook kunt lezen als je aan de andere kant van de kamer bent.

Naast werken met Google Home kun je deze thermostaat ook gebruiken met Amazon Alexa via Amazon Echo of andere Amazon smart devices, of bedienen via de Nest-app.

2. Laagspanning: Nest Learning Thermostat

Nest Learning Thermostat op laagspanning

Als pionier op het gebied van intelligente thermostaten werd Nest in 2014 overgenomen door Google. De Nest-thermostaat is compatibel met een verscheidenheid aan huisassistenten en -protocollen, maar staat dicht bij de evolutie van Google, dus het is gemakkelijk voor iedereen die de Google Home-route gebruikt.

Formeel genaamd Nest Learning Thermostat, is het in de eerste plaats ontworpen om te profiteren van deze functies. Geen planning nodig Nest gebruikt geo-fence en andere detectiefuncties om je eigen schema te maken voor een efficiënter energieverbruik. Nest gebruikt kamersensoren om verschillende verwarmingszones te regelen, waardoor je meer controle hebt over het comfort.

Nest heeft ook een “Works with Nest“-programma dat via de Nest-app kan worden uitgevoerd met Google Rooms als centrale hub voor slimme huizen. Veel apparaten van derden hebben ingebouwde bedieningselementen voor de Nest-app (Mysa is van plan), waardoor het een uniek en efficiënt ecosysteem is dat gebruikmaakt van Google Home. Naast de hierboven genoemde slimme leerfuncties, heeft het het grote voordeel van overlappende compatibiliteit.

3. ecobee4 Slimme Thermostaat

Ecobee4 Slimme Thermostaat

Deze Google Home slimme thermostaat werkt in verschillende smart home ecosystemen zoals Google Home, Amazon Alexa en Samsung SmartThings. Deze thermostaat maakt verbinding met Google Home en kan worden bediend door de ecobee-app. U kunt de instellingen ook wijzigen als u niet thuis bent. Je schakelt gemakkelijk van de thuismodus naar de afwezigheidsmodus.

Er zijn ruimtesensoren die aanwezigheid en temperatuur meten en hiermee rekening houden bij verwarmen en koelen. De-thermostaat heeft geavanceerde sensoren, externe weergegevens en leert van het HVAC-systeem. Dit alles helpt om 23% te besparen op verwarmings- en koelingskosten, zodat u er zeker van kunt zijn dat de thermostaat uw elektriciteitsbudget zal verlagen. Je kunt ook de sfeer van je huis verbeteren door de verlichtingsinstellingen te manipuleren.

Reviews

Gerelateerde berichten