HomeTrends & NieuwsSms sturen naar e‐mailadres

Sms sturen naar e‐mailadres

Naast het berichtenverkeer op je mobiel, kan je ook berichten versturen met een sms. Hierdoor is mobiel contact altijd in je bereik. Het maken van een prachtig sms-bericht kan bijna net zo goed als het versturen van een e‐mail. Ga naar deze pagina om tips te ontvangen over hoe je het beste kunt sms-berichten versturen.

Op een iPhone

Wanneer je je iPhone in de telefoon gaat steken, kun je meteen een sms sturen naar je e-mailadres. Als het bericht er niet is, dan zal het afgeleverd worden op je mobiele telefoon als een bericht van Outlook. Zo kan je altijd even reageren op mails die binnenkomen.

Op een smartphone met Android

Je hebt je smartphone vaak bij je in de hand, wat betekent dat je een sms sturen naar je e‐mailadres altijd kunt. Als je nu een bericht wilt sturen naar je emailadres, dan moet je erop zitten dat het bericht in jouw mailbox verwerkt kan worden. Je kan dit doen doorberichten op te nemen of door hem aan iemand anders te geven. Nadat het bericht ingevoerd is, kun je erop zitten dat het automatisch verschijnt in jouw mailbox zodra hij daar bereikbaar is. Om hem aan iemand anders te geven, moet je hiervoor toestemming geven via de privacyinstellingen van jouw mailprogramma of apparaat.

Tips

  1. Er is niet altijd een gratis app beschikbaar om sms te sturen, je kan ook gebruik maken van de gratis versie van WhatsApp.
  2. Voordat je een sms naar je emailadres stuurt, moet je wel weten welke type telefoon je hebt en wat de adres is voor iedere telefoon.
  3. Naast het gebruik van SMS, kun je ook gebruik maken van Facebook Messenger of Twitter om met jouw familie of vrienden te communiceren. Deze diensten zijn gratis en zijn op veel apparaten beschikbaar.
  4. Als je wilt voorkomen dat anderen jouw sms-bericht lezen, dan kun je hem encrypteren voordat hij bereid wordt doorgeleverd aan degene die hij wil lezen (bijvoorbeeld als je hem aan iemand stuurt).

Video: Gmail (Android): e-mail met bijlage versturen

Elmo
Elmohttps://www.ptindustrieelmanagement.nl/
Hallo, ik ben Elmo van ptindustrieelmanagement.nl. Als technologie-enthousiasteling, social media expert en fervent reiziger ben ik altijd op zoek naar de nieuwste trends en innovaties. Mijn passie ligt in het verkennen van de sociale impact en culturele ontdekkingen die voortkomen uit deze ontwikkelingen. Volg mijn blog voor een verfrissend perspectief op de kruising van technologie, social media, reizen en de wereld van morgen.

Reviews

Gerelateerde berichten