HomeEntertainmentSocial MediaSnapchat-account activeren

Snapchat-account activeren

Snapchat is een app waarmee je foto’s en video’s kan bewaren en verbeteren. Je kunt ze verspreiden via social media, chatprogramma’s of andere apparaten. Je Snapchat-account is na registratie automatisch geactiveerd. Maar je kan ook voordat je account aanmeldde nog eenmaal opnieuw actief maken.

Stap 1: Start de Snapchat-app

  1. Ga naar de app op je iPhone of iPad en open Snapchat.
  2. Klik op de icoon voor je account (de sterren) rechtsboven in de app, of ga naar “Je account” > “Aanklikken om je account aan te kopen”.
  3. Vul je paswoord in en druk op “OK“. Je account is nu weer actief!

Stap 2: Vul uw gebruikersnaam en wachtwoord in

Wanneer u uw Snapchat-account opnieuw wilt activeren, kunt u de volgende stappen volgen:

  1. Vul uw gebruikersnaam in en klik vervolgens op “Vergeet mij niet”.
  2. Klik op “Ik wil meer informatie over mijn account bekijken” om meer over je Snapchat-account te weten te komen.
  3. Klik op “Aanmaken of herinneren?” om een nieuwe password aan te maken of je oude password te herstellen. Kies dan voor hetzelfde account dat je in Stap 1 hebt geactiveerd. Wanneer je aangeeft dat je verder gaat met Stap 4, ontvangt Snapchat een berichtje terug waarin je wordt medegedeeld welke activiteiten nu nodig zijn om de toestemming van je apparaat te aanvaarden voor video’s en foto’s.

Andere manieren om je Snapchat te laten werken

Je Snapchat-account kan weer werken als je de volgende stappen uitvoert:

  1. Klik op “Meld mij aan” in je Snapchat-account.
  2. Zoek naar “Verbinden met services.” Klik hierop en klik vervolgens op “Snapsearch.”
  3. In het vakje “Bestandtype” selecteer je “Volg een account“. Klik vervolgens op “SELECTED ACCOUNTS.
  4. Zoek naar je Snapchat-account en klik daarna op de link ernaast om hem te verbinden. Als alles goed is gegaan, wordt je account weer geopend.

Hoe een verwijderd Snapchat-account te herstellen?

Als je Snapchat-account is verwijderd, dan kan dat door verschillende redenen zijn gegaan. Misschien heb je de account verwijderd omdat je ermee opgehouden bent of omdat je probeert te stoppen met gebruiken van Snapchat. Als de account niet meer te vinden is op Snapchat, dan kan het beste naar de website gezocht worden waarop je hem kunt aanmaken. Je kunt ook contact opnemen met Snapchat om via e-mail of telefoon te laten weten wanneer we het account terugvinden en toe te staan tot herstelling.

Video: How to Reactivate Snapchat Account Without Email before 30 days

Elmo
Elmohttps://www.ptindustrieelmanagement.nl/
Hallo, ik ben Elmo van ptindustrieelmanagement.nl. Als technologie-enthousiasteling, social media expert en fervent reiziger ben ik altijd op zoek naar de nieuwste trends en innovaties. Mijn passie ligt in het verkennen van de sociale impact en culturele ontdekkingen die voortkomen uit deze ontwikkelingen. Volg mijn blog voor een verfrissend perspectief op de kruising van technologie, social media, reizen en de wereld van morgen.

Reviews

Gerelateerde berichten