HomeTechnologieSpeakerJe Sonos koppelen aan Google Home (Mini)

Je Sonos koppelen aan Google Home (Mini)

Wil je je Sonos-speakers koppelen aan Google Home (Mini)? Met de juiste instellingen, kan het gemakkelijk en snel gebeuren. In dit artikel laten we zien hoe je je Sonos-speakers kunt koppelen aan Google Home (Mini) en hoe je vervolgens geniet van muziek doorheen het hele huis!

Let op: heb je wel een Google Home nodig?

Om je Sonos te kunnen koppelen aan Google Home (Mini), heb je een Google Home nodig. Dit is het apparaat waarmee je je Sonos kunt bedienen met stemcommando’s. Zonder Google Home (Mini) kan je Sonos niet gebruiken met Google Assistent.

Verbind een Google Chromecast Audio met je Sonos speaker

Je kunt een Google Chromecast Audio aansluiten op je Sonos-speaker om je muziek via internet te streamen. Dit is hoe je het doet:

  1. Download de Google Home-app voor iOS of Android en open de app.
  2. Tik in de rechterbovenhoek op het tandwielpictogram en selecteer ‘Apparaten‘.
  3. Selecteer ‘Audio instellen‘ onder ‘Apparaat toevoegen‘.
  4. Selecteer ‘Chromecast Audio‘ als het type apparaat dat je wilt toevoegen en volg de instructies op het scherm om de Chromecast Audio in te stellen.
  5. Wanneer de Chromecast Audio is ingesteld, kun je vanuit de Google Home-app muziek selecteren en afspelen op je Sonos-speaker door te tikken op het pictogram van de speaker in de interface van de app.

Pak de Google Home app erbij

Download de Google Home-app uit de App Store of Google Play. Open de app en tik op “+” in het bovenste leermenu. Selecteer “Een apparaat toevoegen“. Tik op “Audio“. Selecteer “Sonos“. Tik op “Volgende” in de rechterbovenhoek. Je ziet nu een code die je moet intypen in de Sonos-app.

Video: Sonos en Google Assistant: hoe werkt het?

Elmo
Elmohttps://www.ptindustrieelmanagement.nl/
Hallo, ik ben Elmo van ptindustrieelmanagement.nl. Als technologie-enthousiasteling, social media expert en fervent reiziger ben ik altijd op zoek naar de nieuwste trends en innovaties. Mijn passie ligt in het verkennen van de sociale impact en culturele ontdekkingen die voortkomen uit deze ontwikkelingen. Volg mijn blog voor een verfrissend perspectief op de kruising van technologie, social media, reizen en de wereld van morgen.

Reviews

Gerelateerde berichten