HomeGamingSplit-Screen modus in Fortnite

Split-Screen modus in Fortnite

Fortnite is een van de meest populaire videogames van de afgelopen jaren, met miljoenen spelers die dagelijks online spelen. Met de komst van een nieuwe ‘split-screen‘ modus, wordt het voor gamers mogelijk om samen op hetzelfde scherm tegen elkaar te strijden! In dit artikel gaan we dieper in op wat split-screen precies inhoudt en hoe je er gebruik van kunt maken.

Hoe Fortnite Split-Screen te spelen op PlayStation

Als je Fortnite met twee of meer spelers wilt spelen, moet je de split-screenmodus gebruiken. Dit is hoe je dat op de PlayStation doet:

  1. Ga naar het hoofdmenu van Fortnite en selecteer ‘Splitscherm‘. Er zal een nieuw menu verschijnen waarin je kunt kiezen hoeveel spelers er in totaal zullen zijn.
  2. Selecteer het aantal spelers dat je wilt (maximaal vier). Er zullen dan that velden verschijnen waarin iedere speler zijn of haar PSN ID kan invoeren. Zorg ervoor dat alle velden zijn ingevuld voordat je verder gaat.
  3. Nadat alle ID’s zijn ingevoerd, selecteert iedere speler een kostuum en een skin om te gebruiken in het spel. Als iedere speler klaar is, selecteert iedereen ‘Startom het spel te beginnen.

Hoe Fortnite Split-Screen te spelen op Xbox

Om te kunnen spelen in de split-screen modus op Xbox, heb je eerst de laatste update van Fortnite geïnstalleerd. Als je dat gedaan hebt, volg dan de onderstaande instructies:

  1. Start Fortnite op je Xbox
  2. Ga naar het hoofdmenu en selecteer ‘spel instellingen‘.
  3. In de ‘spel instellingen‘ menu, selecteer ‘split-screen‘ en zet het aan.
  4. Start een solo-, duo- of squad game door op ‘verder te gaan‘ te klikken in het hoofdmenu.
  5. Wanneer je game geladen is, druk dan op de ‘start‘ knop om het spel te pauzeren.
  6. Druk vervolgens op de RB (right bumper) en LB (left bumper) knoppen om een tweede speler toe te voegen aan je game.

Video: How To SPLIT SCREEN on Fortnite Chapter 4

Elmo
Elmohttps://www.ptindustrieelmanagement.nl/
Hallo, ik ben Elmo van ptindustrieelmanagement.nl. Als technologie-enthousiasteling, social media expert en fervent reiziger ben ik altijd op zoek naar de nieuwste trends en innovaties. Mijn passie ligt in het verkennen van de sociale impact en culturele ontdekkingen die voortkomen uit deze ontwikkelingen. Volg mijn blog voor een verfrissend perspectief op de kruising van technologie, social media, reizen en de wereld van morgen.

Reviews

Gerelateerde berichten