HomeEntertainmentFilmsTaalinstellingen op Disney Plus

Taalinstellingen op Disney Plus

Naast het kunnen beheren van je taalinstellingen op andere tv-kanalen, zoals RTL 4 of NPO 3, ook Disney Plus beschikbaar te hebben, is er nu ook een verandering mogelijk. Het kan je nuttigen, om met een aantal vrienden in staat te zijn om elkaar te helpen om de taalinstellingen van Disney Plus op verschillende manieren aan te passen.

Hoe verander je de taal op Disney Plus binnen de show of film instellingen

Op Disney Plus kun je de taalinstellingen aanzetten in verschillende show of film instellingen.

In het menu “Je taalinstellingen” vind je alle opties voor taalinstellingen. Klik op ‘Instellen’ om de show of film instellingen te bekijken. Hieronder vind je een overzicht van de verschillende manieren waarop je de taalinstellingen kunt aanpassen:

  1. In het menu “Je taalinstellingen“. Klik op ‘Instellen’ en bekijk dan het Overzicht van Taalinstellingen. Hier vind je alle opties voor taalinstelling. Zie ook onderstaande kaart:
  2. Kijk naar binnen van een show of film en bekijk de opties die er zijn voor Taalinstelling. Vind de optie ‘Taal instellen’ en klik daarna op ‘Aanpassingen doorgeven’ om deze aan te passen:

Hoe verander je de taal op Disney Plus in de profielinstellingen

Wanneer je op Disney Plus gaat surfen, kun je verschillende talen gebruiken. Je kan de taalinstellingen daarnaast ook veranderen in de dashboard van Disney Plus. Hieronder staan twee manieren om de taal instellingen te veranderen:

  1. Via het accountbeheer interface op Disney Plus: klik op het icoontje aan de rechterkant van je scherm en zoek dan naar “Settings“. Klik dan op “Language & Region“. In het volgende venster kies je de taal die je wilt gebruiken zodat alle inhoud in die taal wordt weergegeven.
  2. Via de app: naar het menu bovenin de app klikken en dan op “Settings“. Hierna vind je het “Language & Region“-venster.

Video: Disney Plus- How to Change Language Settings in Disney+

Elmo
Elmohttps://www.ptindustrieelmanagement.nl/
Hallo, ik ben Elmo van ptindustrieelmanagement.nl. Als technologie-enthousiasteling, social media expert en fervent reiziger ben ik altijd op zoek naar de nieuwste trends en innovaties. Mijn passie ligt in het verkennen van de sociale impact en culturele ontdekkingen die voortkomen uit deze ontwikkelingen. Volg mijn blog voor een verfrissend perspectief op de kruising van technologie, social media, reizen en de wereld van morgen.

Reviews

Gerelateerde berichten