HomeFilmsVolgordeZo kijk je alles van Thor in de juiste volgorde op Disney+

Zo kijk je alles van Thor in de juiste volgorde op Disney+

Welkom bij deze blogpost over Thor! Als fan van de Marvel Cinematic Universe ben je waarschijnlijk bekend met deze goddelijke superheld. Maar heb je ooit geprobeerd om alles wat er te zien is rondom Thor in de juiste volgorde te kijken? Het kan verwarrend zijn, vooral met alle verschillende films en series die beschikbaar zijn op Disney+. Maar maak je geen zorgen, wij hebben voor jou uitgezocht hoe je alles van Thor in de perfecte volgorde kunt bekijken. Lees snel verder om erachter te komen!

Thor

Thor, een van de meest populaire personages uit de Marvel Cinematic Universe, is een goddelijke superheld met ongekende krachten. Hij komt van Asgard en heeft als taak om de aarde te beschermen tegen kwade machten die het universum bedreigen.

De eerste film in het verhaal werd uitgebracht in 2011 en introduceerde ons aan deze machtige held. Chris Hemsworth speelt de rol op een indrukwekkende manier. In deze film gaat hij op zoek naar zijn hamer, Mjolnir genaamd, en moet hij zichzelf bewijzen als waardig heerser over Asgard.

Kortom, als je nog nooit hebt kennisgemaakt met Thor of gewoon alles wilt herbeleven wat er rondom hem gebeurt in chronologische volgorde – begin dan bij zijn eerste solo-film!

Volgorde

Als je alle films en series van Thor wilt bekijken op Disney+, is het belangrijk om de juiste volgorde aan te houden. Zo kun je het verhaal beter begrijpen en hoef je geen cruciale informatie te missen.

Na “Thor” komt natuurlijk de vervolgfilm: “Thor: The Dark World”. In deze film gaat Thor terug naar Asgard om Jane Foster te redden van Malekith the Accursed, een duistere elf die probeert het heelal te vernietigen met behulp van Aether.

Vervolgens raden we aan om over te gaan op de eerste Avengers-film uit 2012, waarbij Thor samenwerkt met andere superhelden zoals Iron Man, Captain America, Black Widow en Hawkeye tegen Loki en zijn buitenaardse leger.

Als laatste moet je zeker niet vergeten om ook de twee Avengers-films na elkaar te kijken: Age of Ultron (2015) and Infinity War (2018). Beide films bevatten grote rollen voor Thor en laten zien hoe hij zich ontwikkelt als leider binnen The Avengers-team. Door deze volgorde aan te houden krijg jij gegarandeerd een epische kijkervaring!

The Avengers (2012)

In 2012 was het zover: The Avengers kwamen eindelijk samen op het grote scherm. Deze actiefilm, geproduceerd door Marvel Studio’s en gedistribueerd door Walt Disney Studio’s Motion Pictures, is gebaseerd op de gelijknamige stripverhalen van Marvel Comics. In deze film zien we hoe onze helden Iron Man, Captain America en de Hulk samen komen om de wereld te redden van een buitenaardse invasie onder leiding van Loki.

Regisseur Joss Whedon heeft met deze film een meesterwerk afgeleverd waarbij humor en actie naadloos in elkaar overgaan. De chemie tussen de verschillende personages is fantastisch en er wordt geen moment verveeld.

De film heeft ook bijgedragen aan het succes van de individuele superheldenfilms die eraan voorafgingen. Het was duidelijk dat fans al lang hadden gewacht om hun favoriete Marvel-personages samen te zien werken op het witte doek.

The Avengers (2012) bleek zo’n groot succes te zijn dat er nog veel meer films volgden binnen dit universum zoals Guardians of the Galaxy, Doctor Strange en Spider-Man: Homecoming.

Video: The Journey of Thor | Disney+

Elmo
Elmohttps://www.ptindustrieelmanagement.nl/
Hallo, ik ben Elmo van ptindustrieelmanagement.nl. Als technologie-enthousiasteling, social media expert en fervent reiziger ben ik altijd op zoek naar de nieuwste trends en innovaties. Mijn passie ligt in het verkennen van de sociale impact en culturele ontdekkingen die voortkomen uit deze ontwikkelingen. Volg mijn blog voor een verfrissend perspectief op de kruising van technologie, social media, reizen en de wereld van morgen.

Reviews

Gerelateerde berichten