HomeEntertainmentSocial MediaThrowback Thursday (TBT)

Throwback Thursday (TBT)

Donderdag is een dag van de week waarop veel mensen kijken naar terug naar de foto’s die ze hebben genomen in het verleden. Als je op social media bent, heb je vast wel eens #ThrowbackThursday of #TBT gezien. Maar wat is TBT eigenlijk?

TBT betekenis

De term “TBT” wordt gebruikt op sociale media om “Throwback Thursday” aan te duiden. Op deze dag delen mensen graag foto’s en herinneringen uit het verleden. Het is een leuke manier om met vrienden en familie te communiceren en te delen wat er allemaal is gebeurd.

TBT geschiedenis

De term TBT of “Throwback Thursday” is ontstaan in 2007 op het sociale media platform Instagram. Het idee achter TBT is simpel: elke donderdag een foto posten vanuit het verleden. De foto’s kunnen van alles zijn, van babyfoto’s tot foto’s van je afgelopen vakantie. Het enige wat belangrijk is, is dat de foto iets uit je verleden toont!

Sinds 2007 is TBT uitgegroeid tot een populaire hashtag die dagelijks door duizenden mensen wordt gebruikt. Het is een leuke manier om herinneringen op te halen en te delen met anderen. Dus als je ooit een leuke TBT foto hebt, aarzel dan niet om hem te delen met de wereld!

Throwback Thursday ideeën

Donderdag is de dag van de week waarop we ons richten op het verleden. Het is een dag om herinneringen op te halen en foto’s te delen van tijden die we nooit zullen vergeten. Als je op zoek bent naar wat Throwback Thursday-inspiratie, kijk dan eens naar deze geweldige ideeën:

1. Deel een foto van je favoriete herinnering
2. Maak een collage van je leven tot nu toe
3. Deel een foto van je als kind
4. Deel een foto met iemand die speciale voor jou is
5. Deel een foto van toen je iets unieks hebt meegemaakt
6. Vertel het verhaal achter een bepaalde foto
7. Deel een foto waarvan je altijd wist dat je die zou willen delen
8. Maak een then-and-now fotovergelijking

Beste praktijken voor het maken van TBT-content

Om ervoor te zorgen dat je TBT-content er goed uitziet, moet je eerst en vooral goede foto’s en video’s hebben. Je kunt hiervoor terecht bij verschillende bronnen, maar het is belangrijk dat je alleen de allerbeste beelden gebruikt. Als je niet zeker weet waar je ze kunt vinden, vraag dan gerust aan familie of vrienden of ze misschien wat oude foto’s of video’s van jou hebben.

Zodra je wat mooie beelden hebt gevonden, is het tijd om er een leuke caption bij te schrijven. Vergeet hierbij niet om te vertellen waar de foto genomen is, of wat het achtergrondverhaal ervan is.

Video: The Man Who Started ‘Throwback Thursday’

Elmo
Elmohttps://www.ptindustrieelmanagement.nl/
Hallo, ik ben Elmo van ptindustrieelmanagement.nl. Als technologie-enthousiasteling, social media expert en fervent reiziger ben ik altijd op zoek naar de nieuwste trends en innovaties. Mijn passie ligt in het verkennen van de sociale impact en culturele ontdekkingen die voortkomen uit deze ontwikkelingen. Volg mijn blog voor een verfrissend perspectief op de kruising van technologie, social media, reizen en de wereld van morgen.

Reviews

Gerelateerde berichten