HomeTechnologieHoe Instagram-wachtwoord via telefoon en computer te herstellen

Hoe Instagram-wachtwoord via telefoon en computer te herstellen

Is je Instagram-wachtwoord kwijt? Er zijn een aantal dingen die je kunt doen om het opnieuw in te stellen, afhankelijk van of je toegang tot je telefoon of computer hebt. In dit artikel leggen we alles stap voor stap uit!

Hoe instagram wachtwoord te herstellen?

Om het wachtwoord van je Instagram-account te herstellen via de telefoon, volg je de volgende stappen:

  1. Ga naar de loginpagina van Instagram in een webbrowser op je telefoon.
  2. Klik onder aan het scherm op “Wachtwoord vergeten?“.
  3. Voer het gebruikersnaam of e-mailadres in dat is gekoppeld aan je account en klik op “Volgende“.
  4. Er zal nu een bericht worden verzonden naar het e-mailadres dat is gekoppeld aan je account met instructies over hoe je het wachtwoord kunt resetten. Volg deze instructies om het wachtwoord van je account te resetten.

Als u uw oude wachtwoord bent vergeten

Als u uw oude wachtwoord bent vergeten, kunt u de volgende stappen nemen om het opnieuw in te stellen:

  • Ga naar de Instagram-website en klik op “Aanmelden“.
  • Voer uw gebruikersnaam of e-mailadres in en klik vervolgens op “Wachtwoord vergeten?“.
  • Er wordt nu een Window geopend waarin u kunt selecteren hoe u uw wachtwoord wilt resetten, via sms of e-mail. Selecteer de optie die voor u het meest gemakkelijk is.

Via telefoonnummer

Als je Instagram-account is gekoppeld aan je telefoonnummer, dan kun je ervoor kiezen om je wachtwoord via een telefoonoproep of sms te herstellen. Je hoeft hiervoor alleen maar het telefoonnummer dat is gekoppeld aan je account in te voeren en Instagram zal een code naar je nummer sturen. Voer deze code vervolgens in op de website of app en je zult toegang krijgen tot je account.

Als er geen toegang is tot het telefoonnummer

Als er geen toegang is tot het telefoonnummer dat u hebt gebruikt toen u uw Instagram-account aanmaakte, kunt u nog steeds uw wachtwoord herstellen via de website. Ga hiervoor naar de loginpagina van Instagram en klik onder ‘Wachtwoord vergeten?‘ op ‘Via e-mail‘. Voer vervolgens het e-mailadres in dat u hebt gebruikt bij het aanmaken van uw account. Er zal dan een e-mail worden verzonden met instructies over hoe u uw wachtwoord kunt resetten.

Geen mail

Als je geen mail van Instagram ontvangt om je wachtwoord te herstellen, is er nog een aantal dingen dat je kunt proberen. Ten eerste, controleer of je de juiste e-mailadres hebt ingevoerd bij het aanmaken van je account. Het is ook mogelijk dat de mails naar je spamfolder gaan, dus controleer daar ook even. Als er nog steeds geen mail te bekennen is, neem dan contact op met Instagram door hun contactformulier in te vullen.

Hoe instagram wachtwoord via computer te herstellen?

Als je problemen hebt met het inloggen op Instagram of als je je wachtwoord bent vergeten, kun je het wachtwoord herstellen via de telefoon of de computer.

Om het wachtwoord via de telefoon te herstellen, ga je naar de instellingen van de app en tik je op ‘Wachtwoord resetten‘. Je krijgt dan een sms’je met een code waarmee je je wachtwoord kunt resetten.

Om het wachtwoord via de computer te herstellen, ga je naar de website van Instagram en log je in met je gebruikersnaam en wachtwoord. Klik daarna op ‘Wachtwoord vergeten’. Er wordt dan een e-mail verzonden naar het e-mailadres dat is gekoppeld aan jouw account waarmee je het wachtwoord kunt resetten.

Video: Hoe Instagram-wachtwoord te wijzigen 2022

Elmo
Elmohttps://www.ptindustrieelmanagement.nl/
Hallo, ik ben Elmo van ptindustrieelmanagement.nl. Als technologie-enthousiasteling, social media expert en fervent reiziger ben ik altijd op zoek naar de nieuwste trends en innovaties. Mijn passie ligt in het verkennen van de sociale impact en culturele ontdekkingen die voortkomen uit deze ontwikkelingen. Volg mijn blog voor een verfrissend perspectief op de kruising van technologie, social media, reizen en de wereld van morgen.

Reviews

Gerelateerde berichten