HomeSocial MediaTikTok-videobericht verwijderen

TikTok-videobericht verwijderen

TikTok-video’s zijn een leuke manier om met je vrienden te delen, maar wat als je een bericht wilt verwijderen? Nou, het is niet moeilijk om dat te doen. In deze artikel leggen we uit hoe je eenvoudig een TikTok-videobericht kunt verwijderen.

Verwijder video’s op TikTok

Als u een van uw TikTok-video’s wilt verwijderen, kunt u de volgende stappen volgen:

  1. Ga naar het tabblad “Me” in de app en tik op het menu-icoon in de rechterbovenhoek.
  2. Selecteer “Video’s beheren“.
  3. Tik op het pictogram met de drie puntjes naast de video die u wilt verwijderen en selecteer “Verwijderen“.
  4. Bevestig door op “OK” te tikken.

TikTok-app-gegevens verwijderen

Maar hoe kan je nu TikTok-app-gegevens verwijderen? Dit doe je door de app te openen en naar Instellingen > Algemeen > App-instellingen te gaan. Vervolgens tik je op ‘TikTok verwijderen‘ onderaan het scherm. Door op deze optie te tikken, wordt de app van je apparaat verwijderd en kun je geen toegang meer krijgen tot je account of videos.

Veel gestelde vragen over het verwijderen van een video op TikTok

We krijgen regelmatig de vraag of je een video kunt verwijderen zonder in te loggen op TikTok. Helaas is dit niet mogelijk. Je moet ingelogd zijn bij TikTok om een video te kunnen verwijderen.

We krijgen ook vaak de vraag hoe je weet of een video succesvol is verwijderd. TikTok geeft geen bevestiging wanneer een video succesvol is verwijderd. Als je echter niet meer in staat bent om de video op te zoeken of af te spelen, kan dat duiden op het feit dat de video is verwijderd.

Tot slot willen mensen soms weten hoe ze ervoor kunnen zorgen dat hun video’s niet worden gewist als ze stoppen met TikTok. Er is helaas geen manier om dit te doen.

Video: How to Delete TikTok Videos (2022 Update) | Delete a TikTok Video

How to Delete TikTok Videos (2022 Update) | Delete a TikTok Video

Reviews

Gerelateerde berichten