HomeCloudVerwijderenTwitter-account verwijderen

Twitter-account verwijderen

Er kan een tijd komen dat je besluit om je Twitter-account te verwijderen. Of je nu geen gebruik meer maakt van deze social media platform of dat je de beslissing hebt genomen om afstand te nemen, lees in dit artikel hoe je dit het beste kunt aanpakken!

Twitter-account verwijderen

Als je een twitter-account wilt verwijderen, log dan in op twitter.com en ga naar de pagina met je accountinstellingen. Klik onderaan de pagina op ‘Account deactiveren‘. Je krijgt dan een scherm te zien waarin staat dat als je doorgaat, je account niet meer terug te halen is. Klik op ‘Deactiveer mijn account’ om door te gaan.

Je Twitter-gegevens downloaden

Twitter biedt de mogelijkheid om een back-up van je account te maken. Zo kun je altijd nog je tweets en andere gegevens downloaden, zelfs als je je account verwijdert. Dit is hoe je dat doet:

  1. Ga naar twitter.com/settings/account en log in.
  2. Klik onderaan op de pagina op het knopje ‘Werk mijn account bij’.
  3. Scroll naar beneden en klik op ‘Verzoek een back-up van mijn account’.
  4. Twitter zal nu een bestand aanmaken met alle tweets, media en andere gegevens die gekoppeld zijn aan je account. Het kan even duren voordat dit klaar is, maar zodra het er is kun je het downloaden door op de link te klikken die Twitter je toestuurt per mail.

Twitter-account verwijderen te drastisch?

Twitter heeft onlangs een aantal veranderingen doorgevoerd op hun platform, waaronder het permanent verwijderen van accounts. Dit betekent dat als je je account wilt verwijderen, er geen manier is om het weer te activeren. Dit is een drastische stap voor Twitter, en sommige gebruikers zijn het er niet mee eens.

Als je bedenkt hoeveel mensen er dagelijks gebruik maken van Twitter, is het begrijpelijk dat sommigen zich zorgen maken over deze verandering. Het lijkt erop dat Twitter hiermee een belangrijk deel van hun gebruikers aan het verliezen is.

Video: How to Delete your Twitter account Permanently! (Quick & Easy)

Elmo
Elmohttps://www.ptindustrieelmanagement.nl/
Hallo, ik ben Elmo van ptindustrieelmanagement.nl. Als technologie-enthousiasteling, social media expert en fervent reiziger ben ik altijd op zoek naar de nieuwste trends en innovaties. Mijn passie ligt in het verkennen van de sociale impact en culturele ontdekkingen die voortkomen uit deze ontwikkelingen. Volg mijn blog voor een verfrissend perspectief op de kruising van technologie, social media, reizen en de wereld van morgen.

Reviews

Gerelateerde berichten