Uw AirPods identificeren

Wanneer uw AirPods verloren gaan of beschadigd zijn, kunt u ze identificeren door een foto van ze in te sturen. U moet deze foto op Instagram posten met de hashtag #airpods en het bericht “Uw AirPods ontcijferd”.

Het modelnummer zoeken

Als uw AirPods kapot zijn of verloren gaan, is het belangrijk dat u hun modelnummer zoekt. Hiermee bent u in staat de AirPods terug te vinden op de officiële Apple website. Wanneer u het modelnummer van uw AirPods opgeeft bij een autoverzekering of bij onze leveranciers, dan zullen wij deze nummers ook gebruiken om het product te repareren of terug te brengen naar de liefhebber.

In Instellingen

Wanneer uw AirPods aangesloten zijn, kunt u ervaren dat ze in de instellingen “Toetsenbord” en “Apple ID” op de pagina “Meer informatie over mijn apparaat” staan. Klik op “Apple ID” om naar uw Apple ID-pagina te gaan. U kunt hieronder uw eigen Apple ID vinden of inloggen met het account van iemand anders. In het laatste venster vindt u het nummer van uw AirPods en het beveiligingscode. Dit tweede nummer is nodig om de AirPods te openen.

Op de AirPods zelf

Als uw AirPods niet meer werken, moet u het wachtwoord op de AirPods vergeten en ze moeten worden gerepareerd door Apple. Ga naar ‘Opstart‘ in het menu van je iPhone of iPad en klik op ‘Wachtwoord herstellen‘. Na het invoeren van je wachtwoord zal er een bericht verschijnen dat je AirPods gerepareerd zijn. Als je nu weer gaat ophouden met luisteren naar muziek, dan ontvangt je automatisch een bericht dat je wachtwoord is geactiveerd.

Video: How to find your lost AirPods | Apple Support

How to find your lost AirPods | Apple Support

Reviews

Gerelateerde berichten