HomeEntertainmentSocial MediaVerbinding Facebook en Spotify

Verbinding Facebook en Spotify

Je hebt het misschien wel gezien: je ziet je Facebook- of Spotify-account in je Windows-scherm verschijnen, maar toen je er een Playlist op zette, ontbrak de verbinding met Facebook. De reden is vaak dat het account niet meer verwijderd is, of dat Facebook je opdracht heeft geweigerd om je Spotify-account te verwijderen. In dit artikel vind je hoe je de verbinding tussen Facebook en Spotify kunt verbreken.

Waarom zou u Spotify van Facebook ontkoppelen?

Het is natuurlijk makkelijker om alles op één plek te hebben. Zo hou je bijvoorbeeld alle contactgegevens van je vrienden en familie in een handig dossier. Maar hoe dan ook: naast Facebook heeft Spotify zijn eigen knoppen. Je kan dus niet altijd alles op één plek zien. Als Spotify namelijk verbinding met Facebook wil maken, dan moet je deze button verwijderen. Deze button bevindt zich rechtsboven in je Spotify-account of aan de buitenkant van je browser (waarschijnlijk). Ga ermee akkoord dat Spotify alle informatie over je surfgedrag overneemt en die doorgeeft aan Facebook.

Verbinding verbreken bij account aangemaakt via e-mailadres

Je Spotify-account is verbroken als gevolg van een verbinding tussen Facebook en je account. Om de verbinding weer tot stand te brengen, moet je het volgende doen:

  1. Log in op je Spotify-account via je e-mailadres of loginnaam.
  2. Klik op “Samenwerken” in het menu bovenaan ervan.
  3. Klik op “Verbind met Facebook“.
  4. Voeg je Facebook-account toe aan het scherm en klik op “Inloggen“.

Verbinding verbreken bij account aangemaakt via Facebook

Als je je Spotify-account bij Facebook aanmaakt, gaat de verbinding tussen beide systemen automatisch op. Maar als je de account weer verwijdert of instanties van Spotify toestaat om geen toegang meer krijgen, dan kan het zijn dat de verbinding tussen beide systemen verbroken is. Om dit te voorkomen, moet je eerst controleren of Spotify wel even kan werken naast Facebook. Ook het opnieuw aanmaken van de verbinding kan helpen.

Reset uw Spotify-wachtwoord

Het resetten van je Spotify-wachtwoord is eenvoudig en kan zonder ingebrekestelling doorgevoerd worden. Je hebt alleen nodig je Spotify-accountnaam, je wachtwoord en de vervaldatum ervan in te voeren.

  1. Kies je Spotify-account aan op de website van Spotify.
  2. Klik op “Wachtwoord oplossen” in de menuvenster die op je scherm verschijnt.
  3. Vul in het veld “My account” je naam, wachtwoord en vervaldatum in en klik op “Verbind“.
  4. Je hebt nu wel betaald voor je diensten, maar ze blijven standaard beschikbaar totdat je hiermee stop bent!

Video: How to Disconnect Facebook From Spotify (2021)

Elmo
Elmohttps://www.ptindustrieelmanagement.nl/
Hallo, ik ben Elmo van ptindustrieelmanagement.nl. Als technologie-enthousiasteling, social media expert en fervent reiziger ben ik altijd op zoek naar de nieuwste trends en innovaties. Mijn passie ligt in het verkennen van de sociale impact en culturele ontdekkingen die voortkomen uit deze ontwikkelingen. Volg mijn blog voor een verfrissend perspectief op de kruising van technologie, social media, reizen en de wereld van morgen.

Reviews

Gerelateerde berichten