HomeEntertainmentVideoland account koppelen met koppelcode

Videoland account koppelen met koppelcode

Welkom bij onze nieuwste blogpost over het koppelen van je Videoland-account met een koppelcode! Ben jij een fervent gebruiker van Videoland en wil je weten hoe je jouw account nog beter kunt beveiligen? Of ben je gewoon op zoek naar tips om het gebruiksgemak te verbeteren? Dan ben je hier aan het juiste adres! In deze post leggen we stap voor stap uit hoe je jouw Videoland-account kunt koppelen met behulp van een unieke koppelcode. Dus, lees snel verder en ontdek hoe eenvoudig het is om meer controle te krijgen over jouw online entertainment ervaring.

Koppelen met koppelcode

In de app vind je onder het tabblad ‘Meer‘ de optie ‘Koppelen met koppelcode‘. Hier kun je jouw account koppelen aan een tv-apparaat door middel van een koppelcode. Vul hier de code in die je ziet op je tv-scherm en selecteer ‘Koppelen‘. Je account is nu gekoppeld aan het apparaat!

Op hoeveel apparaten kan ik tegelijkertijd kijken?

Je kunt je Videoland account koppelen met een koppelcode op maximaal 5 apparaten. Als je op meer dan 5 apparaten wilt kijken, moet je een extra account aanmaken of een andere app gebruiken.

Op welke apparaten kan ik Videoland kijken?

De kijkservice is beschikbaar op de volgende apparaten: Smart TV, Android TV, Apple TV, Xbox One en Playstation 4. Op al deze apparaten kan je met je Videoland account inloggen en zo onbeperkt tv-series en films kijken.

Hoe kan ik uitloggen op alle apparaten?

  1. Druk op het tandwielpictogram in de rechterbovenhoek van het scherm;
  2. Kies ‘Uitloggen’ in het menu dat verschijnt;
  3. Kies ‘Uitloggen op alle apparaten‘.

Video: Goedkoper kijken: zo bespaar je geld op streamingdiensten

Elmo
Elmohttps://www.ptindustrieelmanagement.nl/
Hallo, ik ben Elmo van ptindustrieelmanagement.nl. Als technologie-enthousiasteling, social media expert en fervent reiziger ben ik altijd op zoek naar de nieuwste trends en innovaties. Mijn passie ligt in het verkennen van de sociale impact en culturele ontdekkingen die voortkomen uit deze ontwikkelingen. Volg mijn blog voor een verfrissend perspectief op de kruising van technologie, social media, reizen en de wereld van morgen.

Reviews

Gerelateerde berichten