HomeEntertainmentStreamenVideoland koppelen: deze methode werkt altijd

Videoland koppelen: deze methode werkt altijd

Ben jij ook een echte filmliefhebber die geen genoeg kan krijgen van de nieuwste releases en klassiekers op Videoland? Dan is het koppelen van je account aan bijvoorbeeld je smart-tv of tablet dé manier om nog meer uit deze streamingdienst te halen. Maar hoe doe je dat eigenlijk op een eenvoudige en betrouwbare manier? In deze blogpost delen we dé methode om Videoland probleemloos te koppelen, zodat jij binnen no-time kunt genieten van al het moois dat deze dienst te bieden heeft. Lees snel verder!

Videoland koppelen: de mogelijkheden op een rij

Videoland is een streamingdienst waarmee je films en series kunt streamen. Je kan de dienst koppelen aan verschillende apparaten, zoals een smart tv, een spelconsole of een streamingstick.

1. Koppelen via een koppelcode op je televisie

Om de dienst te kunnen gebruiken, moet je eerst de app downloaden en installeren op je tv. Als je de app hebt geïnstalleerd, start je de app op en log je in met je account. Je ziet nu een scherm met daarop de optie ‘Videoland koppelen‘. Als je hierop klikt, wordt er een unieke code getoond die je moet invoeren op de website van Videoland.

Op de website vul je de code in en druk vervolgens op ‘Koppelen‘. Je ziet nu een bevestigingsscherm waarop staat dat de dienst succesvol is gekoppeld aan je tv. Je kunt nu genieten van al jouw favoriete films en series!

2. Koppelen via Ziggo

Als je een Ziggo-account hebt, kun je Videoland koppelen door de volgende stappen te volgen:

 1. Ga naar de website van Ziggo en log in met je accountgegevens.
 2. Klik op ‘Mijn producten‘.
 3. Selecteer ‘Interactieve TV‘.
 4. Klik op ‘Videoland‘ onder ‘Televisie-apps‘.
 5. Volg de aanwijzingen op het scherm om Videoland te koppelen aan je Ziggo-account.

3. Koppelen via smart-tv (Chromecast)

Om Videoland te kijken op je televisie, heb je een Chromecast nodig. Met deze apparaat kun je online video’s afspelen op je tv. Chromecast is eenvoudig te gebruiken:

 1. Download de Videoland-app op je smartphone of tablet.
 2. Log in met je account.
 3. Selecteer een video die je wilt streamen naar je tv.
 4. Tik op het Chromecast-icoontje in de app (dit vind je bovenin het scherm).
 5. Selecteer vervolgens de tv waarop je de video wilt afspelen.
 6. Je video wordt nu getoond op je tv!

4. Koppelen via HDMI

Als je Videoland wilt koppelen met een ander apparaat, is HDMI de beste optie. HDMI is een standaard aansluiting voor beeld- en geluidsapparaten die steeds vaker wordt gebruikt. De meeste televisies, projectors en beeldschermen beschikken over een HDMI-aansluiting.

Wat als de koppelcode niet werkt?

Als de koppelcode niet werkt, dan kun je de volgende stappen ondernemen:

 1. Zorg ervoor dat je de juiste koppelcode hebt ingevoerd. De koppelcode bestaat uit 5 cijfers en is te vinden in de e-mail die je hebt ontvangen toen je abonnement is geactiveerd.
 2. Als je zeker weet dat je de goede koppelcode hebt ingevoerd, controleer dan of je apparaat wel internettoegang heeft. Soms kan het zijn dat er iets mis is met je wifi-verbinding waardoor de koppeling niet lukt.
 3. Probeer op een ander apparaat te koppelen. Als het bijvoorbeeld wel lukt om te koppelen met je laptop, maar niet met je smartphone, dan ligt het probleem mogelijk bij je smartphone.
 4. Neem contact op met de Klantenservice als bovenstaande stappen niet helpen.

Video: Videoland kijken in het buitenland: hoe doe je dat?

Elmo
Elmohttps://www.ptindustrieelmanagement.nl/
Hallo, ik ben Elmo van ptindustrieelmanagement.nl. Als technologie-enthousiasteling, social media expert en fervent reiziger ben ik altijd op zoek naar de nieuwste trends en innovaties. Mijn passie ligt in het verkennen van de sociale impact en culturele ontdekkingen die voortkomen uit deze ontwikkelingen. Volg mijn blog voor een verfrissend perspectief op de kruising van technologie, social media, reizen en de wereld van morgen.

Reviews

Gerelateerde berichten