HomeFilmsVolgordeDit is de volgorde om de After-serie te bekijken

Dit is de volgorde om de After-serie te bekijken

Ben je ook zo’n fan van de films? Dan ben je vast op zoek naar de beste volgorde om deze te bekijken. De populaire boekverfilming heeft sinds het eerste deel in 2019 uitkwam, miljoenen harten veroverd met het romantische liefdesverhaal van Tessa en Hardin. Maar hoe weet je nu welke film of teaser-trailer als eerste komt? In dit artikel geven wij jou alle informatie over de juiste volgorde om optimaal te kunnen genieten van deze adembenemende serie. Lees snel verder!

Boekverfilming

Een boekverfilming is altijd een risico. Er bestaat altijd de kans dat het verhaal niet goed overgebracht wordt op het grote scherm, of dat belangrijke elementen uit de roman weggelaten worden. Gelukkig heeft regisseur Jenny Gage ervoor gezorgd dat de After-films trouw blijven aan de originele boeken van Anna Todd.

De serie begon in 2019 met “After“, gebaseerd op het eerste boek in de reeks. Het was een groot succes en werd al snel gevolgd door “After We Collided” (2020). Inmiddels zijn er nog twee films aangekondigd: “After We Fell” en “After Ever Happy“.

Het idee voor deze filmserie kreeg Anna Todd toen ze fanfictie schreef over Harry Styles van One Direction. Ze publiceerde haar werk online en zo ontstond uiteindelijk de After-serie, die nu wereldwijd bekendheid geniet.

De fans zijn vooral te spreken over hoe goed acteurs Josephine Langford en Hero Fiennes-Tiffin Tessa en Hardin tot leven weten te brengen op het witte doek. Ook vinden veel mensen dat de sfeer van romantiek, drama en spanning uitstekend wordt weergegeven in deze films.

Bekijk de trailer van After Ever Happy

Fans van de serie hebben lang uitgekeken naar het vierde en laatste boek, After Ever Happy. En nu is er eindelijk een trailer! In deze trailer krijgen we alvast een voorproefje van wat ons te wachten staat. We zien hoe Hardin en Tessa hun relatie proberen te redden na alle ups en downs in hun leven samen.

De trailer belooft veel drama, romantiek en hartverscheurende momenten. Zo lijkt het erop dat Hardin een groot geheim met zich meedraagt dat hun relatie opnieuw kan bedreigen. Maar ook zien we mooie momenten tussen Tessa en Hardin waarbij ze elkaar weer helemaal lijken terug te vinden.

Naast de bekende personages uit voorgaande films, maken we ook kennis met nieuwe gezichten die voor nog meer spanning zorgen in dit slotstuk van de serie. Het belooft dan ook een emotionele achtbaanrit te worden vol onverwachte wendingen.

Bekijk de teaser-trailer de laatste

Als je een fan bent van de serie, dan is het zeker de moeite waard om deze films te bekijken in de juiste volgorde. Begin met After, gevolgd door After We Collided en vervolgens After We Fell. Daarna kun je genieten van de nieuwste toevoeging aan de serie: After Ever Happy.

En als kers op de taart kun je ook alvast een eerste indruk krijgen van wat er komen gaat met de teaser-trailer van de laatste verfilming. Dit belooft weer een spannend en hartverwarmend verhaal te worden dat je niet wilt missen! Dus pak wat popcorn en tissues, zet alle films in volgorde klaar en duik in het leven van Tessa en Hardin voor een onvergetelijke ervaring. Veel plezier!

Video: 10 DINGEN DIE JE NIET WIST OVER DE AFTER FILMS ❤️🤯

Elmo
Elmohttps://www.ptindustrieelmanagement.nl/
Hallo, ik ben Elmo van ptindustrieelmanagement.nl. Als technologie-enthousiasteling, social media expert en fervent reiziger ben ik altijd op zoek naar de nieuwste trends en innovaties. Mijn passie ligt in het verkennen van de sociale impact en culturele ontdekkingen die voortkomen uit deze ontwikkelingen. Volg mijn blog voor een verfrissend perspectief op de kruising van technologie, social media, reizen en de wereld van morgen.

Reviews

Gerelateerde berichten