HomeTechnologieTabletVolledig scherm op iPad

Volledig scherm op iPad

Haal je iPad weer uit de doos en krijg het weer voor elkaar! In dit artikel lees je hoe je een volledig scherm op je iPad krijgt.

Hoe sluit je een venster op iPad?

Er zijn twee manieren om vensters te sluiten op je iPad. In sommige apps kun je tikken op de knop in de rechterbovenhoek van het scherm. In andere apps moet je naar het menu ‘Vensters‘ in het hoofdmenu gaan en daar tikken op ‘Sluiten‘.

Wat is een slide over?

Een slide over is een optie op de iPad die u toestaat om een tweede app te gebruiken terwijl u de eerste app blijft gebruiken. Het is handig voor het multitasken en het kan ook helpen besparen tijd wanneer u snel iets wilt opzoeken in een andere app.

Hoe kan ik vensters sluiten?

Om een venster op uw iPad te sluiten, tikt u op het kruisje in de rechterbovenhoek van het scherm. Als u alle openstaande vensters wilt sluiten, houdt u tegelijkertijd de knoppen ‘Home‘ en ‘Sleep/Wake‘ ingedrukt totdat het Apple-logo verschijnt.

Video: Help! Het scherm gaat te snel weer uit!😱 Automatisch Slot Aanpassen iPad – iPad Cursus Senioren📱

Elmo
Elmohttps://www.ptindustrieelmanagement.nl/
Hallo, ik ben Elmo van ptindustrieelmanagement.nl. Als technologie-enthousiasteling, social media expert en fervent reiziger ben ik altijd op zoek naar de nieuwste trends en innovaties. Mijn passie ligt in het verkennen van de sociale impact en culturele ontdekkingen die voortkomen uit deze ontwikkelingen. Volg mijn blog voor een verfrissend perspectief op de kruising van technologie, social media, reizen en de wereld van morgen.

Reviews

Gerelateerde berichten