Wat betekent apparaat beheer?

Wat betekent apparaat beheer voor jou? Apparaat beheer is het beheren van apparatuur. Hierbij worden apparaten gebruikt of in gebruik genomen en worden ze goed gehouden. Ook wordt er actief opgelet of er veranderingen in plaats van dienstverlening worden gevraagd.

Functies en voordelen

Apparaat beheer is het beheer van apparaten in huis. Dit kan zijn voor apparaten die je zelf gebruikt, maar ook voor apparaten die je bij een automatisch bedrijf of verzekeringsmaatschappij aan hebt gekocht. Door apparaat beheer te laten beheren door een specialist, kun je ontzettend veel voordelen behalen. Zo kun je op eenvoudige manier problemen met apparaten oplossen en besparen op energiekosten.

Microsoft Intune is een apparaatbeheeroplossing van wereldklasse

Microsoft Intune is een apparaat beheer-oplossing van wereldklasse die het mogelijk maakt om uw organisatieapparaten te beheren. Hierdoor kunt u op eenvoudige wijze gebruik maken van alle capaciteiten van uw apparaten, zodat ze optimaal worden gebruikt. Microsoft Intune biedt ook de mogelijkheid om overzicht te houden van alle ingeschakelde applicaties en de veiligheid ervan te garanderen.

Cloud koppel uw on-premises Configuration Manager

Cloud koppelen is inmiddels het dienstenverloop voor veel organisaties. Het betekent meer dat gebruikers hun on-premises Configuration Manager-apparaten bereiken door ze over te laten naar de cloud. Hierdoor ontstaat er een systemische verbinding tussen het on-premises en de cloud- en mobiele applicatieserviceproviders. Op die manier kan je op elk moment, in welke omgeving je ook bent, je applicaties activeren of verwijderen met als gevolg dat alle gegevens veilig worden bewaard. Daarnaast kan Configuration Manager automatisch nieuwe applicaties installeren vanuit de cloud terwijl deze nog volgens de vooraf ingestelde configuraties functioneren.

Video: Windows 10 Basic Device manager and drivers explained

Windows 10 Basic Device manager and drivers explained

Reviews

Gerelateerde berichten