HomeEntertainmentSocial MediaWat betekent “in behandeling” op Snapchat

Wat betekent “in behandeling” op Snapchat

Als je een Snap verstuurt en de melding ‘in behandeling’ krijgt, betekent dit dat de server van Snapchat druk bezig is met het verwerken van je Snap. Dit kan verschillende oorzaken hebben, bijvoorbeeld dat er veel mensen online zijn op hetzelfde moment of dat je een video stuurt die erg lang is. Wanneer de server klaar is met het verwerken van je Snap, zal deze worden afgeleverd aan de ontvanger.

Waar staat de Snapchat-melding “in afwachting” voor?

De Snapchat-melding “in afwachting” betekent dat een gebruiker een bericht heeft verzonden naar iemand die nog geen Snapchat-account heeft. Het bericht blijft dan “in afwachting” totdat de ontvanger zich aanmeldt voor Snapchat.

De persoon heeft jou nog niet toegevoegd op Snapchat

De persoon heeft jou nog niet toegevoegd op Snapchat betekent dat ze je nog niet hebben toegelaten tot hun privé-account. Je kunt proberen hen te vinden door naar hun gebruikersnaam te zoeken, maar als je niet in hun contactenlijst staat, zal je geen toegang hebben tot hun foto’s of verhalen.

De persoon heeft jou geblokkeerd

Wanneer iemand jou blokkeert, kan je diegene niet meer zien in je lijst met contactpersonen en zal je ook geen snaps of chatberichten meer van die persoon ontvangen. In sommige gevallen kan het blokkeren ervoor zorgen dat je gehele account tijdelijk wordt geblokkeerd. Dit komt vooral voor wanneer er sprake is van spam of misbruik.

De Wifi die je gebruikt werkt niet goed

Als je een melding krijgt dat er iets mis is met de Wi-Fi die je gebruikt, betekent dit dat er een probleem is met de verbinding of de stabiliteit ervan. Dit kan worden veroorzaakt door vele verschillende factoren, zoals een slecht ontvangst, interferentie van andere apparaten en overbelasting van het netwerk.

Het Snapchat account is verwijderd

Als je een vermoeden hebt dat je Snapchat-account is gehackt of gebruikt wordt door iemand anders, kun je contact opnemen met de ondersteuning van Snapchat. Als er wordt bevestigd dat je account is gehackt, zal Snapchat het account verwijderen.

Er is een storing bezig bij Snapchat

Er is een storing bezig bij Snapchat. Dit kan betekenen dat de app niet goed werkt of dat je geen toegang hebt tot sommige functies. Wanneer er een storing is, zal Snapchat meestal een bericht op hun website plaatsen met meer informatie.

Hoelang duurt het tot dat “in behandeling”- melding wordt opgelost?

“In behandeling” betekent dat je bericht door de teams van Snapchat wordt beoordeeld. Het kan enkele uren duren voordat je bericht kan worden beantwoorden, maar men doet zijn best om zo snel mogelijk te reageren.

Elmo
Elmohttps://www.ptindustrieelmanagement.nl/
Hallo, ik ben Elmo van ptindustrieelmanagement.nl. Als technologie-enthousiasteling, social media expert en fervent reiziger ben ik altijd op zoek naar de nieuwste trends en innovaties. Mijn passie ligt in het verkennen van de sociale impact en culturele ontdekkingen die voortkomen uit deze ontwikkelingen. Volg mijn blog voor een verfrissend perspectief op de kruising van technologie, social media, reizen en de wereld van morgen.

Reviews

Gerelateerde berichten