HomeTechnologieComputerWatermerk in Word verwijderen

Watermerk in Word verwijderen

Naast het administratieve werk, verzorgen moet je ook onderhoudswerkzaamheden aan uw website of bedrijfswebsite doen. Zo is het belangrijk om de website in orde te houden door eventuele watermerken af te schuiven en fouten content op te lossen. Maar hoe verwijderen je eigenlijk het watermerk vanuit Word op Mac en pc?

Watermerk verwijderen in Word op Windows

Op het moment dat je met het watermerk in je document wordt gestoken, kan er boetes worden opgelegd. Dit is afhankelijk van de investeringsmaatregel die je hebt genomen. Hieronder vind je wat je allemaal kunt doen om een watermerk te verwijderen in Word op Windows.

Om een watermerk uit je document te verwijderen, moet je de volgende stappen beoefenen:

  • Op het punt waarop het watermerk is aangebracht, klik hierdoor met de rechtermuisknop op de plek waar het watermerk zich bevindt.
  • Klik dan op Boek > Werkblad > Tekstveld (of klik op Command+T).
  • Klik nu op Merken en type “WORD” in het zoekvenster. Het resultaat dat wordt weergegeven, is de druppelinslag die je zult gebruiken om dit werkzaamheidsblokje te ontdoen.

Het watermerk in Word op Mac kan verwijderd worden door het bestand te openen en het watermerk aan te passen aan de instructies op het scherm. Als het watermerk niet in de juiste vorm is aangepast, kunt u het watermerk verwijderen met behulp van een correctiesoftware of een fileringsprogramma.

Hoe watermerk in Word van alle pagina’s te verwijderen

Watermerken kunnen beïnvloed worden door verschillende redenen. Zo kan een watermerk worden toegepast ter bescherming van het goede imago van een product of organisatie, of om illegale activiteiten tegen te gaan. Ook kan het watermerk worden gebruikt om rivaliserende producten onder druk te zetten of om concurrentie uit de weg te ruimen. Het is daarom belangrijk dat u alle mogelijkheden tot verwijdering van het watermerk in Word op Mac en pc in kaart brengt.

Hoe watermerk in Word op bepaalde pagina’s te verwijderen

Watermerken zijn adverteerders die hun merknaam in blokletters of cijfers weergeven op pagina’s van internet en digitale content. Vaak is het duidelijk wie deze pagina’s heeft gemaakt. Soms wordt een watermerk intensief gebruikt, vaak door bedrijven die reclame willen maken op hun website. Door watermerken uit te wissen, kan je reclame voor concurrenten onthouden.

Video: How to remove a watermark in word that won’t go away

Elmo
Elmohttps://www.ptindustrieelmanagement.nl/
Hallo, ik ben Elmo van ptindustrieelmanagement.nl. Als technologie-enthousiasteling, social media expert en fervent reiziger ben ik altijd op zoek naar de nieuwste trends en innovaties. Mijn passie ligt in het verkennen van de sociale impact en culturele ontdekkingen die voortkomen uit deze ontwikkelingen. Volg mijn blog voor een verfrissend perspectief op de kruising van technologie, social media, reizen en de wereld van morgen.

Reviews

Gerelateerde berichten