HomeTechnologieComputerWatermerk toevoegen in Excel

Watermerk toevoegen in Excel

Met het toevoegen van een watermerk in Excel kun je je spreadsheet-documenten professioneler maken door afbeeldingen, logo’s of tekst toe te voegen. Maar hoe doe je dit precies? In deze artikel zullen we stap voor stap uitleggen hoe je eenvoudig een watermerk aan je Excel-bestand kunt toevoegen.

Een watermerk maken

Een watermerk toevoegen in een Excel-spreadsheet is een goede manier om het document te beschermen. Dit voorkomt dat anderen het document wijzigen of kopiëren zonder uw toestemming. Er is één manier om een watermerk toe te voegen aan een Excel-spreadsheet: via de optie ‘Document beveiligen‘.

Klik op ‘Bestand‘ in de bovenste balk van het scherm. Klik vervolgens op ‘Opties‘. Selecteer in het linkermenu ‘Geavanceerd‘. Scroll omlaag naar ‘Documentbeveiliging‘. Zet het vakje naast ‘Watermerk toevoegen‘ aan. Klik op ‘OK‘. Vervolgens kunt u het type watermerk selecteren, de positie ervan instellen en eventuele extra opties configureren. Klik daarna op ‘OK‘ om het watermerk toe te voegen.

Meer hulp nodig?

Als je meer hulp nodig hebt bij het toevoegen van een watermerk in Excel, kun je terecht bij een aantal online hulpmiddelen. Zoek op internet naar tutorials of video’s over het toevoegen van watermerken in Excel. Er zijn ook veel fora waar je vragen kunt stellen over dit onderwerp. Kijk ook eens op de website van Microsoft voor meer informatie over dit onderwerp.

Video: Excel – Watermerk gebruiken

Elmo
Elmohttps://www.ptindustrieelmanagement.nl/
Hallo, ik ben Elmo van ptindustrieelmanagement.nl. Als technologie-enthousiasteling, social media expert en fervent reiziger ben ik altijd op zoek naar de nieuwste trends en innovaties. Mijn passie ligt in het verkennen van de sociale impact en culturele ontdekkingen die voortkomen uit deze ontwikkelingen. Volg mijn blog voor een verfrissend perspectief op de kruising van technologie, social media, reizen en de wereld van morgen.

Reviews

Gerelateerde berichten