HomeTechnologieComputerWatermerk verwijderen Microsoft Word

Watermerk verwijderen Microsoft Word

Wanneer je een watermerk in je Microsoft Word document hebt gevonden, kan het lastig zijn om het watermerk te verwijderen. Hiervoor kun je verschillende manieren bekijken of weglaten. In dit artikel wordt uitgelegd wat de meest effectieve methode is om een watermerk te verwijderen in Microsoft Word.

Watermerk verwijderen in Microsoft Word

In Microsoft Word 2013 en 2016 kan het watermerk worden verwijderd. Dit is een gratis optie die beschikbaar is in de toepassing. Er bestaan verschillende manieren om het watermerk te verwijderen. In dit artikel zal u weten hoe u het watermerk in Microsoft Word 2013 kunt verwijderen en hoe u het watermerk in Microsoft Word 2016 kunt verwijderen.

Watermerk uitschakelen

Het watermerk in Microsoft Word is een extra teken dat je het document controleert. Het watermerk verwijderen is heel simpel: je kunt het watermerk door middel van de knop “Inhoudsopgave” onderaan het scherm ontruimen.

Uitschakelen vanuit voettekst

Als je in Microsoft Word een watermerk wilt verwijderen dan kun je dit doen door het watermerk uit te schakelen. Dit kan via het menu Watermerken en dan kun je het watermerk aan de rechterzijde op de pagina verwijderen.

Het watermerk in Microsoft Word kan worden verwijderd door het onderdeel “Toetsenbord” te openen, het watermerk in het voetscherm te zoeken en het watermerk met de rechtermuisknop te verwijderen.

Video: how to remove a watermark in word that won’t go away

Elmo
Elmohttps://www.ptindustrieelmanagement.nl/
Hallo, ik ben Elmo van ptindustrieelmanagement.nl. Als technologie-enthousiasteling, social media expert en fervent reiziger ben ik altijd op zoek naar de nieuwste trends en innovaties. Mijn passie ligt in het verkennen van de sociale impact en culturele ontdekkingen die voortkomen uit deze ontwikkelingen. Volg mijn blog voor een verfrissend perspectief op de kruising van technologie, social media, reizen en de wereld van morgen.

Reviews

Gerelateerde berichten