HomeTechnologieHorlogeWelke Fitbit is waterdicht?

Welke Fitbit is waterdicht?

Als je op zoek bent naar een fitnessapparaat, is het belangrijk om erachter te komen welke Fitbit waterdicht is. De mogelijkheden voor deze wearables zijn legio, maar sommige modellen zijn beter geschikt om mee te zwemmen dan andere. In dit artikel vind je uit wat de beste opties zijn als je op zoek bent naar een waterdichte Fitbit!

Kun je met de Fitbit Charge 4 douchen?

Je kunt niet met de Fitbit Charge 4 douchen. Als je je Fitbit regelmatig in contact brengt met water, dan raad ik aan om een ​​waterdichte hoes te gebruiken.

Waterdicht – Alle Fitbits in het overzicht

De Fitbit Charge 3 is de nieuwste Fitbit en hij is ook waterdicht. Dit betekent dat je hem kunt dragen tijdens het sporten, maar ook onder de douche of in het bad. De andereFitbits die momenteel verkrijgbaar zijn, zijn de Flex 2, de Alta HR en de Ionic. Helaas zijn deze niet waterdicht, dus je moet ze droog houden als je ze draagt.

Wat betekent waterdicht bij Fitbit?

Waterdicht betekent dat je je Fitbit niet hoeft uit te doen tijdens het douchen, zwemmen of andere activiteiten in het water. De meeste Fitbits zijn waterbestendig tot 50 meter, dus je kunt ermee douchen, zwemmen en snorkelen.

Is Fitbit bruikbaar in zout water (zee)?

Ja, de Fitbit is waterdicht en kan dus ook in zout water (zee) gebruikt worden. De bandjes van de Fitbit worden echter wel vies van het zoute water, dus je moet ze na elk gebruik goed afspoelen met zoet water.

Hoe zit het met de niet-waterdichte apparatuur van Fitbit?

Fitbit produceert een aantal verschillende fitness trackers, maar niet alle apparaten zijn waterdicht. De Fitbit Flex 2 is bijvoorbeeld niet waterdicht, maar de Fitbit Charge 2 en de Fitbit Surge zijn wel waterdicht. Als je een niet-waterdichte tracker gebruikt in combinatie met een waterdichte hoes, dan is het apparaat beschermd tegen water.

Video: Welke Fitbit is Waterdicht?

Elmo
Elmohttps://www.ptindustrieelmanagement.nl/
Hallo, ik ben Elmo van ptindustrieelmanagement.nl. Als technologie-enthousiasteling, social media expert en fervent reiziger ben ik altijd op zoek naar de nieuwste trends en innovaties. Mijn passie ligt in het verkennen van de sociale impact en culturele ontdekkingen die voortkomen uit deze ontwikkelingen. Volg mijn blog voor een verfrissend perspectief op de kruising van technologie, social media, reizen en de wereld van morgen.

Reviews

Gerelateerde berichten