HomeTechnologieHorlogeWijzerplaat Fitbit veranderen

Wijzerplaat Fitbit veranderen

Fitbit-eigenaren hebben waarschijnlijk gemerkt dat de wijzerplaten die standaard op de apparaat staan niet allemaal even handig zijn. Je kunt echter verschillende wijzerplaten downloaden en deze naar je eigen smaak aanpassen. In dit artikel lees je hoe je dat doet!

Wat zijn wijzerplaten?

Wijzerplaten zijn de visuele weergaven van je Fitbit-app die je kunt aanpassen om ze beter bij je stijl te laten aansluiten. Je hebt toegang tot tientallen wijzerplaten in de app, en je kunt ze eenvoudig wisselen door naar het tabblad Wijzerplaten te gaan en op een andere wijzerplaat te tikken.

Welke watch faces zijn er voor de Fitbit Sense

Er zijn verschillende watch faces beschikbaar voor de Fitbit Sense. Je kunt ze vinden in de Fitbit-app of op de website van Fitbit. Er is een keuze uit verschillende stijlen, zoals digitale of analoge watch faces. Je kunt ook kiezen uit verschillende kleuren en achtergronden.

Fitbit – klok wijzigen

Om de wijzerplaat van je Fitbit te veranderen, moet je eerst inloggen in de app op je telefoon. Klik daarna op het pictogram van je Fitbit-apparaat in de bovenste rand. Scrol vervolgens naar beneden en tik onderaan op ‘Wijzig wijzerplaat‘. Je kunt nu kiezen uit verschillende wijzerplaten die standaard zijn ingesteld op je apparaat of die je hebt gedownload.

Zo werkt het

  1. Ga naar de apparaatbeheerder op je telefoon of tablet en tik op de optie ‘Instellingen‘.
  2. Selecteer vervolgens ‘Wijzigingen aanpassen‘ onderaan het scherm.
  3. Tik ten slotte op ‘Wijzerplaat wijzigen‘.
  4. Kies hierna de gewenste wijzerplaat uit de lijst met opties die wordt weergegeven.

Gratis wijzerplaten

Als je de wijzerplaat van je Fitbit wilt wijzigen, kun je gratis wijzerplaten downloaden van internet. Er zijn veel websites waar je wijzerplaten kunt vinden, dus neem even de tijd om rond te kijken en te zien welke het beste bij jou past. Eenmaal gevonden, kun je de wijzerplaat naar je Fitbit sturen via de app of door het direct te downloaden op je tracker.

Machtigingen voor wijzerplaten van Fitbit

Wanneer je de wijzerplaat van je Fitbit wilt wijzigen, heb je hiervoor toestemming nodig van de app. Je kunt dit doen door naar het menu ‘instellingen‘ te gaan en daar ‘apparaatbeheer‘ te selecteren. Vervolgens selecteer je ‘Fitbit-apparaat toevoegen‘ en kies je het model dat je hebt. Als laatste volg je de aanwijzingen op het scherm om de Fitbit te koppelen met de app.

Video: Fitbit Sense: How to Change Clock Face (Watch Face)

Elmo
Elmohttps://www.ptindustrieelmanagement.nl/
Hallo, ik ben Elmo van ptindustrieelmanagement.nl. Als technologie-enthousiasteling, social media expert en fervent reiziger ben ik altijd op zoek naar de nieuwste trends en innovaties. Mijn passie ligt in het verkennen van de sociale impact en culturele ontdekkingen die voortkomen uit deze ontwikkelingen. Volg mijn blog voor een verfrissend perspectief op de kruising van technologie, social media, reizen en de wereld van morgen.

Reviews

Gerelateerde berichten