HomeCloudYUMI - Multiboot USB Creator

YUMI – Multiboot USB Creator

Multiboot USB Flash Drives zijn geweldig voor het opslaan van uw favoriete applicaties, games en bestanden op een verwisselbare schijf. Echter, als je bent zoals de meeste mensen, heb je niet genoeg ruimte op de harde schijf van je computer om een multiboot USB Flash Drive op te slaan. In dit artikel laten we u zien hoe u YUMI – Multiboot USB Creator maakt en gebruikt om een multiboot USB Flash Drive aan uw computer toe te voegen.

YUMI Multiboot Bootable USB Flash Drive Creator

Met de YUMI USB bootable schijf kunt u alle soorten bestanden op een USB schijf beveiligen. Ook kunt u makkelijk extra bestanden of afspeelbare media met elkaar vergelijken en verwisselen. Zo wordt het leuk om altijd op de laatste nieuwe releases te zijn.

YUMI exFAT (BIOS en UEFI USB Boot)

YUMI is een leuk en gemakkelijk te gebruiken Multiboot USB Creator. Het helpt je meteen veel bootmogelijkheden naar je computer te krijgen. Je kunt hier bijvoorbeeld diverse besturingssystemen van installeren, zoals Windows, macOS of Linux. Daarnaast biedt YUMI ook de mogelijkheid om voordien-bestemde files op te slaan die je dan aan het booten kunt helpen. Dit maakt het creator erg bruikbaar voor onder andere developers die graag verschillende programma’s en codes op hun computer willen installeren zonder dat ze daarvoor echt alle software moeten downloaden.

Hoe de exFAT UEFI/BIOS versie werkt

De exFAT UEFI/BIOS versie van YUMI is bedoeld voor laptops met een geheugen groter dan 2 GB. Dit betekent dat uw laptop ermee geconfigureerd kan worden om meerdere boeken of bestanden tegelijkertijd te kunnen opnemen. Hierdoor bent u bijvoorbeeld in staat om een leuke film af te spelen en toch een document op te slaan. De exFAT UEFI/BIOS versie bevat ook extra functies, zoals het verwijderen van Spyware en andere ongewenste softwareprogramma’s. Zo gaat er minder tijd verloren en bent u altijd beschermd tegen malware.

YUMI exFAT Boot Scherm

Een exFAT-drive is een USB-stick die zichzelf herkent en als FAT32 met maximaal 4GB beschikbaar is voor bestanden. Daarnaast kan hij ook gebruikt worden voor het opslaan van muziek of foto’s. Deze functie heeft de voordelen dat je geen speciale software nodig hebt om hem te gebruiken, en dat er meerdere USB sticks in een systeem kunnen liggen zonder dat er conflicten ontstaan.

exFAT Download en Changelog

De software YUMI zorgt ervoor dat uw USB-stick met meerdere bestanden toegankelijk is. Via de voordelige exFAT-versie kunt u alle bestanden op het USB-stick opslaan, ook als die niet compatibel zijn met uw computer. Deze versie is verkrijgbaar bij ons in de online shop. Daarnaast staat er een nieuwe functie beschikbaar om files te back-uppen op een usb-stick.

Video: How to Create a Multiple Bootable OS USB Installer with Yumi 2019 Guide

Elmo
Elmohttps://www.ptindustrieelmanagement.nl/
Hallo, ik ben Elmo van ptindustrieelmanagement.nl. Als technologie-enthousiasteling, social media expert en fervent reiziger ben ik altijd op zoek naar de nieuwste trends en innovaties. Mijn passie ligt in het verkennen van de sociale impact en culturele ontdekkingen die voortkomen uit deze ontwikkelingen. Volg mijn blog voor een verfrissend perspectief op de kruising van technologie, social media, reizen en de wereld van morgen.

Reviews

Gerelateerde berichten